FC TPS Turku Oy:n kausikorttien sopimusehdot

1. Yleiset myyntiehdot

Näiden sopimusehtojen sisältämät kohdat ovat myyntiehdot asiakkaan ja palveluntarjoajan / tapahtumanjärjestäjän välisessä kaupassa. Suorittaessaan maksun palveluistamme asiakas hyväksyy nämä ehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Sopimus syntyy kun asiakas on suorittanut ensimmäisen maksun ja palveluntarjoaja on sen vahvistanut.

2. Sopimusaika

Sopimus on määräaikainen pelikaudeksi kerrallaan. Sopimus alkaa aina 1.12. ja päättyy seuraavana vuonna 30.11. Sopimus jatkuu automaattisesti aina määräaikaisena yhden kauden kerrallaan, mikäli sitä ei ole irtisanottu kirjallisesti 30.11. mennessä osoitteeseen fc.toimisto@tps.fi tai postitse TPS:n toimiston osoitteeseen.

3. Sopimuksen irtisanominen

Kausikortin haltijalla on oikeus purkaa tämä sopimus kirjallisesti. Sopimus irtisanotaan ilmoittamalla siitä osoitteeseen fc.toimisto@tps.fi. FC TPS Turku Oy:llä on oikeus irtisanoa sopimus kirjallisesti ja välittömästi, mikäli sopimuksen ehtoja on rikottu tai FC TPS Turku Oy:llä on muita raskauttavia syitä sopimuksen purkuun.

4. Seuravan sopimuskauden hinnoista ilmoittaminen

TPS sitoutuu tiedottamaan uuden sopimuskauden hinnat viimeistään 15.11. mennessä.

5. Kausikortti oikeuttaa seuraaviin tapahtumiin

Kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn TPS:n järjestämiin miesten sarjaotteluihin. Oikeudesta sisäänpääsyyn naisten ja junioreiden otteluihin ilmoitetaan vuosittain erikseen ennen ko. sarjojen alkua. Kortti ei oikeuta sisäänpääsyyn kansainvälisiin otteluihin, Suomen Cupin otteluihin eikä harjoitusotteluihin ellei näin erikseen mainita.

6. Kausikortin käyttöoikeus

Kausikortti on henkilö- tai yrityskohtainen. Mikäli asiakas haluaa luovuttaa kausikortin pysyvästi toisen tahon käyttöön, tulee siitä ilmoittaa kirjallisesti fc.toimisto@tps.fi tai postitse TPS:n toimiston osoitteeseen.

7. Lahjaksi tilaaminen

Kun kausikortti tilataan lahjaksi toiselle henkilölle, on tilauksen yhteydessä ilmoitettava lahjan saajan yhteystiedot. Lisäksi myös kortin saajan on hyväksyttävä nämä sopimusehdot. Sopimusehdot toimitetaan lahjan saajalle sähköpostilla (lahjan tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen) ja hän hyväksyy ne vastaamalla ko. sähköpostiin.

8. Erityiskausikorttien tilaus

Erityiskausikortin tilaajaan on varauduttava todistamaan oikeutensa erityiskausikorttiin otteluihin saavuttaessa. Mikäli kortin haltija ei pysty todistamaan oikeuttaan erityiskausikorttiin, voidaan hänen pääsynsä otteluun evätä.

9. Korttien toimittaminen

Kortit toimitetaan postitse annettuun toimitusosoitteeseen viimeistään kahta viikkoa ennen kauden ensimmäistä miesten joukkueen sarjaottelua tai kahden viikon kuluessa kausikortin maksamisesta.

10. Kortin katoaminen

Mikäli kausikortti katoaa, tulee siitä ilmoittaa välittömästi toimistolle joko sähköpostitse tai puhelimitse. Kortin haltijan tulee ilmoittaa kortin haltijan tai yrityksen nimi ja kortin numero. TPS toimittaa asiakkaalle uuden kortin 30€ toimituskuluja vastaan.

11. Sopimusehtojen päivittäminen

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Muutokset ilmoitetaan tapahtumajärjestäjän kotisivuilla sekä lähetetään kortinhaltijalle joko sähköpostilla tai postitse. Yrityskortin haltija vastaa siitä, että kaikki yrityksen kortinhaltijat saavat tiedon sopimuksen muutoksista.