Vakuutukset ja tapaturman sattuessa

Kilpaurheilussa tapahtuneet vahingot korvaava vakuutus on Palloliiton kilpailumääräysten mukaan pakollinen kaikilla junioripelaajilla (v. 2003 synt. ja nuoremmat). Pelaajan huoltaja vastaa vakuutuksen voimassaolosta. Seura voi huoltajan niin halutessa hankkia pelaajalle Palloliiton kumppanin vakuutuksen.

Seuran hankkima vakuutus laskutetaan pelaajalta.

Lisätietoja Palloliiton tarjoamasta vakuutuksesta löydät täältä.

Ohjeet vahingon sattuessa Palloliiton Pelipassivakuutetuille pelaajille. Loukkaantumisen tapahduttua toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

  1. Tee vahinkoilmoitus käyttämällä alla olevaa linkkiä. Vahinkoilmoituksen tehtyäsi saat sähköpostiviestillä vahinkonumeron. (huom! tarkista roskaposti)

 

Tee vahinkoilmoitus tämän linkin kautta.

  1. Mene hoitoon viimeistään 2 viikon kuluessa vamman sattumisesta.
  2. Varaudu maksamaan vamman hoidosta ensimmäinen yksityislääkärinpalkkio itse.
  3. Lääkäriasemat voivat laskuttaa kontrollikäynnit ja tutkimukset suoraan meiltä, kun esität vahinkonumeron ja KELA-kortin. Leikkaukseen ja fysioterapiaan voimme myöntää maksusitoumuksen.

 

Lisätietoja löydät täältä.

Pohjola Jalkapalloturvan vahinkoilmoitus tehdään OP-mobiilissa tai OP:n verkkopalvelussa.

Pohjola Jalkapalloturvan tuoteseloste

Mikäli pelaaja loukkaantuu, loukkaantumiskuukauden toimintamaksu maksetaan normaalisti. Jos harjoittelu- ja pelitauko kestää yli kuukauden, seuraavat kokonaiset poissaolokuukaudet ovat toimintamaksun osalta maksuttomia.

Lääkärintodistus tarvitaan aina maksuhyvityksiä pyydettäessä. Mikäli pelaaja (U10 ja vanhemmat) pystyy osallistumaan harjoitteluun osittain tai hänelle pystytään laatimaan henkilökohtainen harjoitusohjelma, otetaan käyttöön osittainen maksuhuojennus, joka on 50 % kokonaismaksusta.

Loukkaantumistapauksissa TPS-pelaajia palvelee yhteistyökumppanimme Terveystalo alla kuvatun hoitoketjun mukaisesti. HUOM! Pelaaja saa valita hoitopaikkansa vapaasti.

HUOM! Terveystalo Sportin tarkemmat ohjeet ja linkit mm. ajanavarauksiin löydät täältä.