Erityisryhmien toiminta

TPS Sateenkaari

TPS Sateenkaari -erityisryhmä tarjoaa liikuntaa ja yhdessäoloa mukavan lajin parissa. Harrastus kehittää liikunnallista puolta ja myös ryhmässä käyttäytymistä sekä sääntöjen noudattamista.

Ryhmä on tarkoitettu liikunnallisille, yli 13-vuotiaille kehitysvammaisille. Pallotaidot eivät ole tärkeitä, sillä ne kehittyvät harjoitusten yhteydessä. Harjoituksia pidetään kerran viikossa: talvella Impivaaran palloiluhallissa ja keväisin ja syksyisin ulkona. Keskikesän pidämme vapaata. Harjoituksissa kehitetään kuntoa, tehdään harjoitteita ja pelataan peli.

Joukkue koostuu tällä hetkellä noin 15 aktiivisesta pelurista ja lisää innokkaita mahtuisi mukaan. TPS Sateenkari osallistuu vuosittain kahteen SM-turnaukseen, jotka järjestetään Helsingissä ja Hämeenlinnassa. Edeltävinä vuosina joukkue on voittanut useasti C-lohkon Suomen mestaruuden.

Ryhmän valmentaja Severi Paajanen on palkittu Palloliiton Läntisen alueen Respect-palkinnolla työstään erityisryhmässä.

Jos olet kiinnostunut jalkapallosta, niin ota yhteyttä joukkueenjohtaja Rauno Lehtiseen, rauno.lehtinen@ssab.com tai 0400 320149.

Tervetuloa mukaan!

TPS Rankkasade ja Sydän Pelissä-liikuntakerho

TPS Rankkasade on Turun Luolavuoren koulussa toimiva erityislasten ja -nuorten oma jalkapalloryhmä, jota Luolavuoren koulu ja TPS Jalkapallo ovat pyörittäneet jo 19 vuoden ajan. Erityisluokanopettaja Jani Rothberg on toiminut kerhon vetäjänä alusta asti, vuodesta 2004.

Lisätietoja saat Jani Rothbergiltä, jani.rothberg@edu.turku.fi tai 040 5458 459