Joukkuetoiminta

Tältä sivulta löydät lisätietoja joukkuetoiminnastamme ja pystyt ilmoittautumaan mukaan. Ennen ilmoittautumista tutustu ohjeisiimme:

 

HUOM – uusi pelaaja: ota aina ennen ilmoittautumislomakkeen täyttöä yhteyttä ikäluokkasi vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan.

TPS:n joukkueet ja pelaajaputki

TPS:n joukkuetoiminta alkaa 7-vuotiaiden joukkueissa niin tytöissä kuin pojissa. Seuran tavoite on olla erinomaisissa olosuhteissa toimiva pääsarjaseura, joka houkuttaa lahjakkuuksia laajalta alueelta ja tarjoaa näille loistavan mahdollisuuden kehittyä kohti kansainvälisiä pelikenttiä, MUTTA olemme myös urheilupuolella paljon muutakin! Tää kaupunki on mustavalkoinen, joten haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden olla mukana toiminnassamme.

TPS tarjoaa ”pelaajaputken”, joka alkaa Perhefutiksesta ja jatkuu aina edustusjoukkuetasolle saakka.

Valmennus

Jokaiselle joukkueelle on nimetty vastuuvalmentaja. Valmentajan tehtävä on suunnitella ja ohjata joukkueen toiminta ja harjoitukset. Koulutettujen vastuuvalmentajien lisäksi joukkueissa toimii apuvalmentajia.

Olosuhteet ja harjoittelu

Joukkueet harjoittelevat omilla harjoitusvuoroillaan tekonurmikentillä ja jalkapallohalleissa Turussa. Kesäkaudella osa joukkueista harjoittelee myös nurmella. Harjoituksiin tarvitset varusteiksi jalkapallokengät, säärisuojat, säänmukaisen vaatetuksen sekä juomapullon. Ota mukaan myös oma pallo. Lisätietoja löydät täältä.

Kausimaksut 2024

Liittyessään seuran jäseneksi henkilö sitoutuu maksamaan seuran ja joukkueen maksut. TPS Juniorijalkapallo ry:n hallitus päättää maksujen suuruuden vuosittain.

Maksujen perusrakenne on:

  • Toimintamaksu: seura laskuttaa pelaajiltaan toimintamaksua, jonka voi jakaa joko kuukausieriin tai vaikkapa kahteen erään.
  • Olosuhdemaksu (talvikausi): toimintamaksun lisäksi talvikaudelta laskutetaan olosuhdemaksua, jonka lisäksi joukkue kerää omaa maksuaan kattaakseen kulut, jotka eivät sisälly toiminta- ja olosuhdekuluihin.
  • Jäsenmaksu: kaikki seuran pelaajat maksavat vuosittain määriteltävän jäsenmaksun (2024: 30€/vuosi)

 

Toimintamaksut marraskuu 2023 – lokakuu 2024 / kaikki juniori-ikäluokat

  • P/T 7 (2017) – P20                              72 €/kk

 

Olosuhdemaksu marraskuu 2023 – maaliskuu 2024

  • P/T14 (2010) – P20/T18                       60€/kk

  • P/T8 (2016)-P/T13 (2011)                   63,50€/kk

  • P/T7 (2017)                                           30€/kk

 

Jäsenmaksu 2024

Seura laskuttaa kerran vuodessa kaikilta pelaajajäseniltään (sekä kannatusjäseniltään) jäsenmaksun, jonka suuruus määritellään vuosittain TPS Juniorijalkapallo ry:n syyskokouksessa syys-lokakuussa. Vuoden 2024 jäsenmaksu 30 € laskutetaan huhtikuussa 2024.

 

Aikuisjoukkueiden maksut 2024

Aikuisjoukkueiden (2-, 3-joukkueet ja vastaavat, KKI-ikäluokat) pelaajat maksavat seuralle vuosittaisen jäsenmaksun. Muut maksut vahvistetaan erikseen loka-marraskuussa 2023.


 

Lisätietoja maksuista löydät täältä.

joukkueet, yhteystiedot ja ilmoittautuminen

Seuran joukkueet, yhteystiedot ja ilmoittautumislinkit löydät alla olevasta linkistä.

Joukkueet, yhteystiedot ja ilmoittautuminen