Koulutukset

Koostamme tälle sivulle niin seuran kuin ulkopuolistenkin toimijoiden, kuten Palloliiton ja LiiKun koulutukset.

Lisätietoja koulutuksista antaa valmennuspäällikkö Miro Varhelahti (valmentajakoulutukset ja vanhempien koulutukset) sekä seurasihteeri Mari Jäppilä (toimihenkilöiden ja vanhempien koulutukset).

Huomioithan, että maksullisiin koulutuksiin tulee aina olla seuran maksusitoumus, mikäli koulutuksen haluaa seuran kustannuksella käydä.

valmentajakoulutukset

Järjestämme valmentajillemme kauden aikana erilaisia koulutuksia. Osa on seuran sisäistä koulutusta, osa esimerkiksi Palloliiton järjestämää koulutusta.

Palloliiton koulutustarjonnasta löydät lisätietoja tästä linkistä.

Myös LiiKu järjestää valmentajille ja ohjaajille suunnattua koulutusta, josta lisätietoa löytyy tästä linkistä.

Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivustolla sekä suoraan kohderyhmälle suunnatulla viestinnällä.

vanhempien koulutukset

Järjestämme pelaajiemme vanhemmille kauden aikana erilaisia koulutuksia. Osa on seuran sisäistä koulutusta, mm. pelaajaputkeen ja seuran toimintaan liittyviä, osa infotilaisuuksia. Järjestämme koulutuksia myös yhteistyössä yhteistyökumppaniemme kanssa, liittyen esimerkiksi ravintoon, yleisimpiin urheiluvammoihin jne.

Järjestämme vuosittain myös Futisvanhemman Startti-koulutuksen.

Futisstartti on suunnattu pienten lasten vanhemmille, jotka ottavat lastensa kansssa ensiaskelia seuratoiminnassa. Seuran vetämä koulutus koostuu kolmesta osiosta.

Meidän seura -osiossa seura esittelee vanhemmille toimintaansa, arvojaan, toimintakulttuuriaan ja työntekijöitään.

Näin tuen lapseni harrastusta  -osiossa käsitellään vanhempien, läheisten ja seuran roolia liikuntakasvattajana, lasten harjoittelua, jalkapalloharrastuksen sosiaalista puolta sekä sitä, mitä jalkapallo antaa lapselle ja perheelle.

Vapaaehtoisuuden merkitys seuratoiminnassa -osiossa avataan vapaaehtoisuuden arvoa yksilölle, seuralle ja koko yhteiskunnalle. Samalla vanhempia kannustetaan lähtemään aktiivisesti mukaan seuratoimintaan.

Vinkkejä vanhemmille löytyy myös pelaajille suunnatusta Palloliiton materiaaleista, jotka löytyvät tästä linkistä.

Tiedotamme tulevista koulutuksista tällä sivustolla sekä suoraan kohderyhmälle suunnatulla viestinnällä.

toimihenkilökoulutukset

Toimihenkilöille (joukkueenjohtajat, taloudenhoitajat, huoltajat) järjestetään vuosittain koulutuksia niin seuran kuin ulkoistenkin toimijoiden, kuten Palloliiton ja LiiKun toimesta.

Seura kouluttaa ja ohjeistaa joukkueenjohtajia joukkueenjohtajatapaamisissa ja tarvittaessa myös pienemmissä ryhmissä, jolloin voimme auttaa esimerkiksi eri järjestelmien käytössä vaikkapa joukkueen koko taustaryhmää.

Tiedotamme tulevista seuran koulutuksista tällä sivustolla sekä suoraan kohderyhmälle suunnatulla viestinnällä.

Palloliitto tarjoaa koulutusta kattavasti eri kohderyhmille. Liiton koulutustarjontaan voit tutustua tästä linkistä.

Myös Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu tarjoaa kattavasti koulutuksia eri kohderyhmille. LiiKun koulutustarjonnan löydät tästä linkistä.