Medialle

Akkreditointi kotiotteluihin

Toimittajien on akkreditoiduttava TPS:n miesten ja naisten edustusjoukkueiden kotiotteluihin ennakkoon.

Kausiakkreditoinnit

TPS tarjoaa aktiivisesti peleissään käyville median edustajille mahdollisuuden akkreditoitua seuran kaikkiin kotipeleihin yhdellä kertaa. Ilmoitathan akkreditoinnin yhteydessä edustamasi tiedotusvälineen. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan sähköpostitse. Kun kausiakkreditointisi on hyväksytty, sinun ei tarvitse akkreditoitua erikseen TPS:n kotiotteluihin Ykkösliigassa / Naisten Ykkösessä.

Kausiakkreditoinnit TPS:n kotiotteluihin Ykkösliigassa tulee toimittaa TPS:n viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäelle sähköpostitse: aleksi.ristimaki@tps.fi

Kausiakkreditoinnit TPS:n kotiotteluihin Naisten Ykkösessä tulee toimittaa TPS:n somekoordinaattori Jenniina Sepälle sähköpostitse: jenniina.seppa@tps.fi

 

Akkreditoinnit yksittäisiin kotiotteluihin

TPS tarjoaa median edustajille mahdollisuuden akkreditoitua myös edustusjoukkueiden yksittäisiin kotiotteluihin. Ilmoitathan akkreditoinnin yhteydessä edustamasi tiedotusvälineen ja sen, mihin otteluun akkreditoidut. Yksittäisten kotiotteluiden akkreditoinneista emme erikseen muistuta tiedotusvälineiden edustajia kauden mittaan, vaan tarvittava tieto akkreditoinnin tekemiseen löytyy TPS:n kotisivuilta. Yksittäisten otteluiden akkreditoinnit on tehtävä 24 tuntia ennen ottelun alkua. Hyväksytty akkreditointi vahvistetaan sähköpostitse.

Akkreditoinnit TPS:n kotiotteluihin Ykkösliigassa tulee toimittaa viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäelle sähköpostitse: aleksi.ristimaki@tps.fi

Akkreditoinnit TPS:n kotiotteluihin Naisten Ykkösessä tulee toimittaa somekoordinaattori Jenniina Sepälle sähköpostitse: jenniina.seppa@tps.fi

Mediajärjestelyt kotiotteluissa

Miesten edustusjoukkueen kotiottelut

Saapuminen Veritas Stadionille, kuvausliivit ja kulkuluvat

Sisäänkäynti tapahtuu median omasta sisäänkäynnistä pääkatsomon sivulta katutasolta (ovi C- ja D-lohkojen välissä, ks. oheinen infokuva). Sisäänkäynnin yhteydessä on median edustajien nimilista. Esitä lehdistökortti saapuessasi. Kuvausliivit ja kulkuluvat saa myös samassa yhteydessä. Kuvausliivit ja kulkuluvat täytyy palauttaa ottelun jälkeen mediatilaan viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäelle.

Median yhteyshenkilönä ottelutapahtumissa toimii viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäki: puh. 050 409 3693.

Mediatila ja lehdistötilaisuus

Median edustajien työskentelytilaksi on Veritas Stadionilla varattu yksi pukukoppi. Ottelun tauolla ja ottelun päätyttyä kulku mediatilaan tapahtuu pukukoppikäytävän ulko-oven kautta. Ovella on vastassa järjestyksenvalvoja. Esitä lehdistökorttisi järjestyksenvalvojalle.

Mediatilassa pidetään lehdistötilaisuus noin 10–15 minuuttia pelin päättymisen jälkeen. Paikalla lehdistötilaisuudessa ovat molempien joukkueiden päävalmentajat. TPS:n edustajat hakevat myös joukkueiden yksittäisiä pelaajia paikalle mediatilaan haastatteluita varten, tarpeiden mukaan.

Median edustajat voivat jäädä työskentelemään mediatilaan klo 21.55 asti.

Valokuvaajat

Valokuvaajat pääsevät kulkemaan kentän tasolle Veritas Stadionin vieressä sijaitsevan jäähallin puoleisen päädyn kulmasta. Valokuvaajilla ei ole lupaa mennä pelikentälle – ei ennen peliä, sen aikana, eikä sen jälkeen.

Tekninen alue ulottuu kolme metriä pelikentän rajojen ulkopuolelle. Tekniselle alueelle kuvaajilla ei ole lupaa mennä. Joukkueiden vaihtopenkit sijaitsevat Olympiakatsomon puolella. Vaihtopenkkejä ympäröi tekninen alue, joka kuvaajien on jätettävä rauhaan.

Molempien maalien takana lämmittelee ottelun aikana vaihtopelaajia, ja tämä kuvaajien on huomioitava omaa työtään tehdessään.

Paikat lehdistökatsomossa

Median edustajille on varattu työskentelytilat Veritas Stadionin pääkatsomon C-katsomolohkosta. Ottelussa työskentelevät toimittajat voivat valita vapaasti paikkansa lehdistökatsomosta.

Parkkipaikat

Veritas Stadionin välittömässä läheisyydessä on asfaltoitu parkkialue, jonne auton voi liikennemerkein osoitetuin edellytyksin jättää.

Naisten edustusjoukkueen kotiottelut

TPS:n naisten edustusjoukkue pelaa tulevalla kaudella kotiotteluitaan sekä Urheilupuiston Yläkentällä että Veritas Stadionilla. Tekninen alue ulottuu kolme metriä pelikentän rajojen ulkopuolelle. Tekniselle alueelle kuvaajilla ei ole lupaa mennä.

Veritas Stadionilla joukkueiden vaihtopenkit sijaitsevat Olympiakatsomon puolella, Urheilupuiston Yläkentällä pääkatsomon vastakkaisella sivulla. Vaihtopenkkejä ympäröi tekninen alue, joka kuvaajien on jätettävä rauhaan. Molempien maalien takana lämmittelee ottelun aikana vaihtopelaajia, ja tämä kuvaajien on huomioitava omaa työtään tehdessään.

Ottelutapahtumissa sisäänkäynnin yhteydessä on median edustajien nimilista. Esitä lehdistökortti saapuessasi. Kuvausliivit ja kulkuluvat saa myös samassa yhteydessä. Kuvausliivit ja kulkuluvat täytyy palauttaa ottelun jälkeen TPS:n naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Kaisa Alkiolle.

Median yhteyshenkilönä ottelutapahtumissa toimii joukkueenjohtaja Kaisa Alkio: puh. 040 531 8565.

Haastattelupyynnöt

TPS:n miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajat ja valmentajat antavat mielellään haastatteluja medialle. Olemme rauhoittaneet ottelua edeltävät 24 tuntia haastatteluilta (pl. Ruudun ottelulähetysten haastattelut miesten edustusjoukkueen peleissä).

Miesten edustusjoukkueen haastattelupyynnöt vastaanottaa viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäki. Ota yhteyttä kirjallisesti joko sähköpostilla (aleksi.ristimaki@tps.fi) tai viestillä (050 409 3693).

Naisten edustusjoukkueen haastattelupyynnöt vastaanottaa somekoordinaattori Jenniina Seppä. Ota yhteyttä kirjallisesti joko sähköpostilla (jenniina.seppa@tps.fi) tai viestillä (040 098 4836).

Lehdistötiedotteet

Jos haluat liittyä TPS Jalkapallon median tiedotuslistalle ja vastaanottaa TPS:n lehdistötiedotteita, lähetä sähköpostia viestintäkoordinaattori Aleksi Ristimäelle: aleksi.ristimaki@tps.fi

Median tiedotuslista on tarkoitettu vain median edustajille. Ilmoitathan edustamasi tiedotusvälineen.

Logo

TPS:n logon voit ladata tästä.

Huom! TPS yhtenäisti eri lajijaostojensa logot samanlaisiksi vuonna 2017. Googlen kuvahaku tarjoaa edelleen vanhoja TPS-logoja. Lataa uusi logomme yllä mainitusta osoitteesta.