Tervetuloa Tepsiin!

Milloin jalkapallon voi aloittaa?

TPS:n toimintaan voi tulla mukaan jo 2-vuotiaana Perhefutiksen kautta. TPS Perhefutis on perheen pienempien futareiden (2–5-vuotiaiden lasten, synt. 2018–2021) ja heidän vanhempiensa viikoittainen liikuntatapahtuma, jossa lajista ja liikkumisesta innostutaan pallon avulla – yhdessä tutun aikuisen kanssa pelaten. Ammattitaitoisten valmentajien vetämissä harjoituksissa kaikille tulee liikettä ja myös aikuinen pääsee hengästymään ja hikoilemaan.

TPS Temppukoulu on Perhefutiksen jälkeen seuraava askel mustavalkoisessa futisperheessä. Temppukoulussa 4–6-vuotiaat lapset (synt. 2017–2019) harjoittelevat leikinomaisesti ammattitaitoisten valmentajien opastamana. Temppukoulussa tutustutaan jalkapallon alkeisiin, harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista, treenaamista ja pelaamista. Temppukouluun osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta jalkapallosta.

Temppukoulun ohella tytöille on tarjolla TPS:ssä 5–8-vuotiaille suunnattu TPS Mimmit -toiminta. Kuten Temppukoulussa, myös Mimmeissä tutustutaan jalkapallon alkeisiin, harjoitellaan perusliikuntataitoja sekä ryhmässä toimimista, treenaamista ja pelaamista. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta jalkapallosta.

Lisätietoja Perhefutiksesta ja Temppukoulusta löydät täältä  ja TPS Mimmeistä täältä. Samoista paikoista pääset myös ilmoittautumaan mukaan! Temppukoulun jälkeen siirrytään joukkuetoimintaan, jossa toimintaa on joukkueesta, tasosta ja ikäluokasta riippuen 1–3 kertaa viikossa. Vanhemmissa junioreissa (yli 12 v) tapahtumamäärät toki kasvavat, ollen lopulta P17- /T18- /P20-joukkueissa jopa 5–6 kertaa viikko. Lisätietoa löydät Joukkuetoiminta-sivulta, josta pääset myös ilmoittautumaan mukaan!

Futista voi kuitenkin harrastaa omalla tasollaan, taustoista riippumatta – jatka siis lukemista!

Voiko mukaan tulla milloin vaan taitotasosta huolimatta?

Tepsistä löytyy paikka jokaiselle – olet sitten jo pidempään pelannut tai vasta aloittanut. Valmennuspäällikkömme ja joukkueiden valmentajat auttavat sinua löytämään itsellesi sopivan ryhmän. Ohjaamme harrastajaa tarvittaessa myös eteenpäin, mikäli emme pysty tarjoamaan toimintaa, joka sopii juuri sinulle.

Mitä toiminta Tepsissä maksaa?

Liittyessään seuran jäseneksi henkilö sitoutuu maksamaan seuran ja joukkueen maksut. TPS Juniorijalkapallo ry:n hallitus päättää maksujen suuruuden vuosittain.

Maksujen perusrakenne on:

  • Toimintamaksu: seura laskuttaa pelaajiltaan toimintamaksua, jonka voi jakaa joko kuukausieriin tai vaikkapa kahteen erään.
  • Olosuhdemaksu (talvikausi): toimintamaksun lisäksi talvikaudelta laskutetaan olosuhdemaksua, jonka lisäksi joukkue kerää omaa maksuaan kattaakseen kulut, jotka eivät sisälly toiminta- ja olosuhdekuluihin.
  • Jäsenmaksu: kaikki seuran pelaajat maksavat vuosittain määriteltävän jäsenmaksun (2024: 30€/vuosi)

 

Toimintamaksut marraskuu 2023 – lokakuu 2024 / kaikki juniori-ikäluokat

  • P/T 7 (2017) – P20                              72 €/kk

 

Olosuhdemaksu marraskuu 2023 – maaliskuu 2024

  • P/T14 (2010) – P20/T18                       60€/kk

  • P/T8 (2016)-P/T13 (2011)                   63,50€/kk

  • P/T7 (2017)                                           30€/kk


Jäsenmaksu 2024

Seura laskuttaa kerran vuodessa kaikilta pelaajajäseniltään (sekä kannatusjäseniltään) jäsenmaksun, jonka suuruus määritellään vuosittain TPS Juniorijalkapallo ry:n syyskokouksessa syys-lokakuussa. Vuoden 2024 jäsenmaksu 30 € laskutetaan huhtikuussa 2024.


Aikuisjoukkueiden maksut 2024

Aikuisjoukkueiden (2-, 3-joukkueet ja vastaavat, KKI-ikäluokat) pelaajat maksavat seuralle vuosittaisen jäsenmaksun. Muut maksut vahvistetaan erikseen loka-marraskuussa 2023.


Lisätietoja maksuista löydät täältä.

Miten pääsen liittymään Tepsiin?

Perhefutikseen ja Temppukouluun voit liittyä täältä. Huomaathan, että niiden toiminta on kausittaista, mutta mukaan voi tulla milloin vain toiminnan ollessa käynnissä.

Joukkuetoimintaan voit tulla tutustumaan maksutta, mutta sovi kokeilukerran ajankohdasta ottamalla yhteyttä haluamasi joukkueen joukkueenjohtajaan. Joukkueiden yhteystiedot löydät täältä. Luethan jo valmiiksi ohjeemme:

Tarvitsetko apua tai lisätietoja?

Autamme mielellämme! Ota yhteyttä seurasihteeri Mari Jäppilään tai valmennuspäällikkö Miro Varhelahteen. Kaikki yhteystietomme löydät täältä.