Ykkösliigan kotiavaus TPS – FF Jaro lauantaina Veritas Stadionilla

Uusi jalkapallokausi potkaistaan käyntiin tällä viikolla. Turun Palloseura aloittaa Ykkösliigan kauden kotona Veritas Stadionilla FF Jaroa vastaan. Ottelu TPS – FF Jaro käynnistyy lauantaina 13.4. kello 16.00. Tervetuloa kannustamaan uudistunutta Tepsiä!

Pääsyliput

Liput kotiavaukseen kannattaa ostaa jo ennakkoon Tiketistä. Aikuisten normaalihintaiset liput ovat ennakkoon ostettuna viisi euroa edullisempia kuin pelipäivänä stadionin portilta – myös muiden hintakategorioiden liput ovat ennakkoon ostettuna edullisempia. Ostamalla lipun ennakkoon vältät myös lipputiskin jonon pelipäivänä. Tiketin lippukauppaan pääset klikkaamalla tästä.

Paikan päällä stadionilla lipunmyyntipiste aukeaa pelipäivänä tunti ennen ottelun alkua.

Kaverin kanssa kotiavaukseen

TPS Jalkapallon kannattajakausikortin ostaneet saavat tuoda veloituksetta yhden kaverin katsomaan mustavalkoista kotiavausta tulevana lauantaina. Edun voi lunastaa pelipäivänä stadionin lipunmyynnistä kannattajakausikorttia näyttämällä.

Rajoitukset:
• 1 kaveri per kannattajakausikortti ilmaiseksi sisään kotiavaukseen
• etu oikeuttaa A-katsomon lippuun ja on lunastettavissa pelipäivänä stadionin lipunmyyntipisteeltä ennen ottelun alkua, niin pitkään kuin tilaa A-katsomossa riittää

Otteluinfo ja ottelulehtinen

Tulevalle kaudelle TPS on ottanut käyttöön digitaalisen ottelulehtisen, jonka on toteuttanut TPS:n kotisivujen teknisestä ylläpidosta ja toteutuksesta vastaava Sivustamo. Uusi digitaalinen ottelulehtinen kokoaa yhteen kaikki peliin liittyvät tiedot. Ottelulehtisen painikkeista klikkaamalla pääset helposti ostamaan matsiliput, lukemaan otteluennakon ja katsomaan kokoonpanon sekä ottelutilastot suoraan Palloliiton tulospalvelusta. Digitaalinen ottelulehtinen tarjoaa myös TPS:n yhteistyökumppaneille aiempaa kätevämmän väylän tavoittaa yleisön mainosbannereiden suorien linkkien avulla.

Otteluinfo löytyy jatkossa digitaalisesta ottelulehtisestä. Uutta digitaalista ottelulehtistä pääset silmäilemään klikkaamalla tästä.

Kotisivujen ottelut-välilehti

Teknisten ongelmien vuoksi TPS:n kotisivujen ottelut-välilehti ja etusivun ottelunauha eivät tällä hetkellä toimi. Teknisiä ongelmia korjataan parhaillaan ylläpitäjän toimesta. Pahoittelemme ongelmien aiheuttamaa haittaa.

TPS:n otteluohjelman löydät tällä hetkellä kotisivujen uutisesta ja Palloliiton tulospalvelusta sekä Tepsin sosiaalisen median kanavista. TPS:n ottelut voit myös ladata oman puhelimen tai tietokoneen kalenteriin klikkaamalla tästä.

Kausiennakko

Uuden jalkapallokauden kausiennakko tullaan julkaisemaan huomenna TPS:n kotisivuilla ja TPS TV:ssä. Pysy kuulolla!

Lisää uutisia