Yleinen infopaketti TPS-VIFK-otteluihin

TPS pelaa Ykkösen kauden 2015 neljännen kotiottelunsa VIFK:iä vastaan Turun Urheilupuiston Yläkentällä lauantaina 6.6. klo 18.00 alkaen. TPS:n naisten edustusjoukkue kohtaa VIFK:n Yläkentällä jo aikaisemmin iltapäivällä klo 15.00 alkaen. TPS:n miesten kausikortilla pääsee molempiin otteluihin. HUOM! TPS:n naisten kausikortilla ja tai naisten VIFK-ottelun yksittäisellä ottelulipulla ei pääse TPS:n miesten VIFK-otteluun. Yläkentän katsomot tyhjennetään VIFK-otteluiden välissä.

Lippuja saa ennakkoon Ravintola Pikku-Torresta osoitteessa Yliopistonkatu 30 perjantaihin 5.6. asti sekä Lippupalvelusta. Ravintola Pikku-Torressa toivotaan, että liput maksettaisiin käteisellä, mikäli vaan mahdollista. Yleiset maksukortitkin toki käyvät. Lippupalvelun lippuihin tulee lipunhinnan päälle erillinen palvelumaksu.

Mikäli lipunosto jää juuri ennen ottelutapahtumaa, Yläkentän molemmissa lipunmyyntipisteessä käyvät maksukortit. Yläkentän lipunmyyntipisteet aukeavat miesten otteluun klo 17.00. Käteisellä maksaessa TPS pyytää mitä kohteliaimmin varaamaan tasarahan, jotta lipunmyynti etenisi jouhevammin. Portit katsomoihin aukeavat lipunmyynnin auettua.

Lippujen hinnat TPS:n kotiotteluihin Ykkösessä kaudella 2015:
Lippupalvelu

Pääkatsomo:
– Aikuinen 14 €
– S-etualennus 12 €
– Lapsi (7-16v.) 6 €
– Opiskelija/eläkeläinen 10€

Päätykatsomo (noin 250 istumapaikkaa, loput seisomapaikkoja)
– Aikuinen 10 €
– S-etualennus 8 €
– Lapsi (7-16v.) 4 €
– Opiskelija/eläkeläinen 6 €

TPS TV lähettää VIFK-ottelut myös suorana lähetyksenä KepitTV-palvelun kautta. TPS-VIFK-otteluiden suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/

TPS:n Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO A- ja B -korteilla sekä erotuomarikortilla voi lunastaa lipun kaikkiin TPS:n Ykkösen otteluihin päätykatsomoon. Liput on lunastettavissa Yläkentän lipunmyyntipisteistä. TPS:n lisenssikorteillä pääsee seuraamaan TPS:n kotiotteluita ilmaiseksi päätykatsomon istuma- ja seisomapaikoille.

Stadionalueelta löytyy TPS:n ylläpitämiä kioskipisteitä, joista saa kahvia, virvokkeita ja makkaraa. TPS:llä on stadionalueella on myös anniskeluoikeudet tarkoin määritellyillä alueilla, joita on kaksi. Molemmat anniskelualueet on varattu kaikille TPS:n miesten kotiotteluiden asiakkaille. Anniskelualueet aukeavat tunti ennen miesten ottelun alkua. TPS:llä on myös asiakkailleen erikoistarjouksia, jotka ovat voimassa VIFK-otteluiden välissä. TPS myy VIFK-otteluiden välissä 5 euron hintaisia pyttipannuannoksia.

Lisää uutisia