TPS poimi tasapelipisteen Rovaniemeltä

TPS ja RoPS saivat kauden kolmessa keskinäisessä liigaottelussaan täyden 1 x 2-rivin aikaiseksi. Kauden ensimmäisen yhteenoton vei Rovaniemellä RoPS 1-0 ja Turussa TPS oli parempi maalein 2-1. Nyt Rovaniemellä pisteet jaettiin lukemin 1-1.

TPS avasi maaliteon 33. minuutin kohdalla, kun RoPS:n Albin Granlund pelasi palloa kädellä. Tilanteesta seuranneen pilkun iski Petteri Pennanen varmasti verkon perille.

RoPS nousi tasoihin muutama minuutti ennen taukoa, kun Aleksander Kokko laukoi pallon Tepsin maalin oikeaan yläkulmaan noin kuudestatoista metristä.

RoPS otti ohjat käsiin ottelun toisella puoliajalla, mutta TPS:n maalivahti Jukka Lehtovaara oli ohittamamton. Lehtovaara olikin ottelun ehdottomasti paras pelaaja. Pallo kävi kertaalleen myös TPS-maalin tolpassa ja ylärimassa.

– Me ei saatu omaa peliä käyntiin ja vähän kun roikuttiin pelissä mukana. Koetettiin parhaamme mukaan estää RoPS:ia pelaamasta. Tältä pohjalta pistekin maistui, Lehtovaara myönsi.

– Meillä on ollut todella paljon loukkaantumisia. RoPS:illa on iso ja fyysinen joukkue ja Kokon kanssa olimme koko ajan vaikeuksissa, hän jatkoi.

TPS:n uusista miehistä ghanalainen Thomas Agyiri oli heti avauksessa ja Marcio Lima kirmasi kentälle toisen puoliajan alussa Mika Ääritalon tilalle.

TPS jatkaa Veikkausliigaa jo ensi keskiviikkona, kun MYPA saapuu Turkuun vieraaksi.

Lisää uutisia