TPS:n naisten viimeinen kotiottelu lauantaina

TPS:n naiset ja NiceFutis Porista ottavat yhteen molemmille tärkeässä ”kuuden pisteen” ottelussa lauantaina Yläkentällä. Ottelu on TPS:n viimeinen kotiottelu tällä kaudella ja sarjakausi päättyy viikon kuluttua Helsingissä HJK:n vieraana.

Molemmilla joukkueilla on vielä mahdollisuus jäädä sarjajumboksi ja pudota Ykköseen. NiceFutiksen tilanne on hieman Tepsiä parempi, sillä se on tähän mennessä kerännyt 18 pistettä ja TPS 16. Putoajan paikalla nyt olevalla Ilveksellä pisteitä on koossa 14 ennen kahta viimeistä sarjakierrosta.

TPS ja NiceFutis ovat tällä kaudella kohdanneet kolmesti. Keväinen harjoituspeli päättyi Tepsille 2-0. Turussa kesäkuun alussa pelatussa sarjaottelussa TPS oli 2-1 parempi ja toinen kohtaaminen Porissa päättyi 1-1 tasapeliin Nicen tasoittaessa ottelun loppuhetkillä.

TPS lähtee kauden viimeiseen kotipeliin päättäväisin mielin, sillä kuluvan viikon harjoituksissa on ollut hyvä tempo ja pelaajat ovat tiukasti fokusoituneet kauden ehkä tärkeimpään otteluun lauantaina.

Pientä murhetta saattaa aiheuttaa Tiina Vatasen kipeytynyt akillesjänne sekä Tiia Tikkasen lievä kurkunpäätulehdus ja heidän pelaamisensa on vielä epävarmaa. Muilta osin joukkue lähtee täysikuntoisena otteluun lukuunottamatta Julia Tunturia ja Saija Östlundia, jotka kamppailevat Suomen väreissä Valko-Venäjällä TU17-maajoukkueiden EM-alkukarsintaturnauksessa.

Vierasjoukkueen terveystilanne lienee varsin hyvä ja vain Mira Laurila ei ilmeisesti pysty lauantaina pelaamaan nilkkavamman vuoksi.

Naisten Liigan ottelu TPS-NiceFutis pelataan lauantaina 6.10. klo 16.00 Urheilupuiston yläkentällä.

Lisää uutisia