TPS:n naiset kohtaa tänään HJK:n yläkentällä

Naisten Liiga jatkuu ottelulla TPS-HJK tänään lauantaina 4.8. klo 16.00. Ottelu pelataan Urheilupuiston yläkentällä. Edellisen kohtaamisen HJK voitti Helsingissä kesäkuun alussa 2-0 Iida Muinosen ja Satu Kruusin maaleilla.

HJK on kuudesta viimeisestä liigapelistään hävinnyt peräti kolmesti: Ilves, FC Honka, PK-35 Vantaa – pelannut tasan Åland Unitedin kanssa ja voittanut Pallokissat niukasti 1-0 sekä ONSsin suuresti 6-0. HJK käy kovaa taistelua kolmannesta sijasta FC Hongan kanssa juuri nyt ja sillä on 16 pelatusta ottelustaan 30 pistettä, kun kolmantena olevalla FC Hongalla on 17 ottelusta 32 pistettä.

TPS:lla on kuudesta edellisestä ottelusta alla 1-1 tasapelit Ilveksen ja NiceFutiksen kanssa sekä tappiot PK-35 Vantaalle, Åland Unitedille, Pallokissoille ja Kokkola F10:lle. Nyt olisi aika taas kartuttaa pistepussia, sillä TPS majailee 9. sijalla eli toiseksi viimeisenä 11 pisteellä. Ilveksellä on 10 pistettä ja TPS:n edellä olevalla NiceFutiksella pisteitä on 12.

Poissa HJK-pelistä ovat edelleen toipilaat Terhi Ristolainen, Heidi Grönqvist ja Julia Säppi.
Tiia Hyypiä on nyt lainattu maalivahdiksi Ykkösen KSF:lle määräaikaisella sopimuksella ja Ona Pullinen on vasta juuri aloittanut harjoittelun. Sari Tikkasen isovarvas koko kovia Kokkolassa ja pelikunto selviää vasta lauantaina ennen ottelua.

Lisää uutisia