TPS:n naiset emännöivät Honkaa lauantaina

Naisten Liiga jatkuu ottelulla TPS-FC Honka lauantaina 18.8. klo 16.00. Ottelu pelataan Urheilupuiston yläkentällä.

Edellisen kerran espoolaiset vierailivat Turussa sarjan avauskierroksella vieden pisteet mukanaan 0-2 tuloksella. Joukkueiden toinen kohtaaminen Espoossa päättyi Hongan voittoon luvuin 3-0.

FC Honka on neljästä viimeisestä liigapelistään voittanut kolme: NiceFutis, Kokkola F10 ja HJK sekä pelannut tasan Pallokissojen kanssa Kuopiossa. Edellinen tappio 0-5 tuli vahvaa Åland Unitedia vastaan vierasottelussa heinäkuun puolivälissä.

Honka käy kovaa taistelua kolmannesta sijasta HJK:n kanssa juuri nyt ja sillä on 19 pelatusta ottelustaan 36 pistettä, kun neljäntenä olevalla HJK:lla on 18 ottelusta 31 pistettä.
Honka on viime peleihin saanut jalkeille avainpelaajansa sairastuvalta ja vain Henni Malinen saattaa vielä potea nilkkaansa ja puuttua kokoonpanosta. Kärkipelaaja Anna Auvinen on ainoa pelaaja, joka on ollut kaikissa liigaotteluissa kentällä kaikki joukkueet huomioiden.

TPS:lla on neljästä edellisestä ottelusta alla kotivoitto HJK:sta, 1-1 tasapelit NiceFutiksen ja ONS:sin kanssa sekä tappio Kokkola F10:lle. Nyt olisi hyvä edelleen jatkaa pistepussin kartuttamista, sillä ero putoajan paikalla majailevaan Ilvekseen on neljä pistettä ja yhdeksäntenä olevaan NiceFutikseen kolme.

Aiempien kohtaamisten ja sarjataulukon perusteella FC Honka lähtee otteluun suosikkina, mutta TPS:n peli-ilme on viimeisissä otteluissa ollut nousujohtoinen ja näin ollen Tepsillä on kaikki edellytykset Hongan kaatamiseen. Toivoa sopii, että kotiyleisö pääsisi lauantaina juhlimaan kauden viidettä voittoa.

Poissa lauantain pelistä ovat toipilaat Terhi Ristolainen, Heidi Grönqvist ja Eveliina Mäkelä.
Muilta osin TPS lähtee otteluun hyvällä tsempillä ja voitonnälkäisenä.

Lisää uutisia