Suomen Cupin finaali pelataan 25.9.

Vuoden 2010 Suomen Cupin finaalissa pelaavat perinteikkäät TPS ja HJK. TPS raivasi tieltään tänä vuonna PPV, Jaron, Ilveksen ja nyt viimeisimpänä KuPS:n. HJK taas puolestaan hoiteli tieltään EsPa:n, Hongan, VPS:n ja IFK Mariehamnin.

Molemmat joukkueet ovat myös aikaisempina vuosina menestyneet Suomen Cupissa. TPS on juhlinut Suomen Cupin voittoa kahdesti ja edellinen voitto on vuodelta 1994 ja vastustajana oli nimenomaan HJK. TPS voitti ottelun 2-1 ja TPS:n maaleista vastasivat Mika Nurmela ja Stewart Beards. HJK:n osuman viimeisteli Alexei Eremenko senior.

Viidesti turkulaiset ovat joutuneet poistumaan finaalista tappio niskassaan. Edellisen kerran TPS nähtiin Suomen Cupin finaalissa vuonna 2005. Helsinkiläisillä on puolestaan koossa 10 Suomen Cupin voittoa. Finaalin häviävänä osapuolena HJK on ollut neljästi. HJK:n edellinen Suomen Cupin voitto on vuodelta 2008 ja 2000 luvulla Klubi on juhlinut cupin voittoa jo neljästi.

Se miten joukkueiden välillä käy tänä vuonna, nähdään Finnair Stadiumilla pelattavassa finaalissa 25.9. Ottelun alkamisaikaa ei olla vielä julkaistu.

TPS-kannattajat järjestävät cupin finaaliin bussikyydityksen. Jo nyt paikkoja on varattu melkoisen paljon, mutta tarkoituksenahan on ottaa Finski turkulaisten haltuun, joten kaikki mukaan mielivät mahtuvat varmasti mukaan! Lisätietoa bussikuljetuksesta TPS-kannattajien omalla sivustolla.

Lisää uutisia