SJK-ennakko: ”Uusi pelisysteemi, mutta samalla laadukkaalla pelaajamateriaalilla”

Jalkapallon Veikkausliiga palaa takasin arkeen maaotteluatauolta tiistaina 12.6. TPS matkustaa tiistaiksi Seinäjoen OmaSP Stadionille SJK:n vieraaksi. Joukkueiden tämän kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi SJK:n 0-2-vierasvoittoon. Pitää kuitenkin muistaa, että TPS:n kotikenttä tuossa ottelussa oli Valkeakosken Tehtaan kenttä.

Veikkausliigan selvästi alakanttiin aloittanut SJK on sarjassa kolmanneksi viimeisenä kaksi pistettä TPS:n edellä. SJK:n seurajohto reagoi joukkueen alkukauden menestykseen vaihtamalla päävalmentajan. Tommi Kautosen pesti jäi lyhyeksi ja hänen seuraajansa on kokenut Alexei Eremenko Sr. SJK:n peli ei ole lähtenyt kuitenkaan ihan suoranaiseen lentoon ainakaan vielä.

TPS lähti maaottelutauolle pelaamalla Veritas Stadionilla 0-0-tasapelin KuPS:ia vastaan. Myös SJK:n viimeinen Veikkausliigaottelu ennen taukoa päättyi tasapeliin, kun VPS ja SJK jakoivat pisteet Vaasan Hietalahdessa lukemin 1-1. Molemmilla, TPS:llä ja SJK:lla, on ollut vaikeuksia maaliteossa. TPS ja SJK jakavat keskenään kahdeksalla tehdyllä maalilla Veikkausliigan tehottomimman joukkueen tittelin.

TPS palasi harjoituskentälle pienen loman jälkeen viime viikon keskiviikkona. Päävalmentaja Mika Laurikainen myöntää samalla, että SJK:n viimeaikaiset pelit on tutkittu huolella läpi. Hän muistuttaa samalla siitä, että vaikka päävalmentaja sekä pelisysteemi ovat nyt vaihtuneet, niin seura operoi edelleen samoilla laadukkailla pelaajilla kuin kauden ensimmäisessäkin kohtaamisessa.

TPS:n terveystilanne on parempi kuin edellisviikon KuPS-ottelussa. Maalivahti Jonathan Viscosi, puolustaja Rasmus Holma ja hyökkääjä Oskari Jakonen ovat kaikki jälleen pelikuntoisia. Varma poissaolija on viime päivät kuumeen kourissa ollut keskikenttäpelaaja Niklas Blomqvist. Lainasopimussäännösten mukaisesti SJK:sta TPS:ssä lainalla olevalta Elias Ahteelta jää ottelu myös väliin.

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/sjk-ennakko-uusi-pelisysteemi-samalla-laadukkaalla-pelaajamateriaalilla/

Lisää uutisia