Rapa antoi KuPS:ille rehdisti tunnustusta

TPS kärsi tiistaina kauden ensimmäisen tappionsa tämän kauden Veikkausliigassa. KuPS jatkoi väkevää kotimenoaan kaatamalla vieraat Petri Oravaisen ja Patrice Ollon maaleilla lukemin 2-1. Tepsin kavennuksen iski pilkulta Jonatan Johansson.

– Isot onnittelut KuPS:lle, tämä oli ansaittu voitto heille. Tulos jää voimaan ja sitä kunnioitetaan. Me ollaan viimeksi hävitty varsinaisella peliajalla HJK:lle helmikuussa Liigacupissa. Häviäminen ei siten ole meille jokapäiväistä, emmekä me ole tottuneet häviämään. Tappio on iso pettymys, TPS-valmentaja Marko Rajamäki manasi.

TPS rynni vahvasti alussa voimakkaasti ja Mika Ääritalo iski pallon tolppaan. Sitten meno hieman hiipui ja savolaiset iskivät johtomaalinsa ja pisristyivät muutenkin.

– Ensi jakson alussa peli meni ensimmäiset 20 minuuttia sata-nolla meille. Meillä oli neljä hyvää maalipaikkaa, jos et kuitenkaan itse tee tilanteistasi maaleja, kaivat verta omasta nenästäsi. KuPS iski häkin virheestämme, prässin alaisena meille tuli pallonmenetys ja sen jälkeen huono reagointi tilanteeseen, Rapa harmitteli.

– Tämän jälkeen pallollinen pelaamisemme meni huonoksi. Peli meni sekaisin ja usko loppui. KuPS hallitsi ottelua ja me ajettiin takaa. 2-0-tilanteessa takaa-ajo jatkui ja mielestäni kavennusmaali oli ansaittu, Rapa kuitenkin muistutti.

– Minulle peli on voittamista ja häviämistä. Tunnelmat KuPS:ssa ovat nyt hienot kuten kuuluukin, joten onnittelut heille voitosta, Rapa vielä jakoi tunnustusta KuPS-leiriin.

Lisää uutisia