Rajamäki jäi kaipaamaan sitä toista maalia

TPS oli pitkään kiinni voitossa sunnuntaina FF Jaron vieraana, mutta joutui lopulta tyytymään 1-1-tasapeliin. Päävalmentaja Marko Rajamäki harmitteli sitä, ettei hänen joukkueensa saanut iskettyä ratkaisevaa toista osumaa toisella puoliajalla.

– Saatiin hyvä alku peliin. Jaro sai kulmia paljon peräkkäin, siinä ei ollut niinkään pitkä paine, vaan kulmat tulivat ryppäissä. Molemmat joukkueet pyrkivät ottamaan kiinni ylhäällä ja se vaikeutti molempien joukkueiden pallollista peliä. Toisella puoliajalla Roope Riski pääsi karkailemaan pari kertaa ja se oli viittä vaille, että hän olisi saanut niistä sisään, Rajamäki harmitteli.

– Pelin luonne muuttui tottakai punaisen jälkeen, mutta puolustimme senkin jälkeen jämäkästi. Siinä on sitten lähinnä kyse, tuleeko toiselta joukkueelta joku yksilösuoritus ja nyt se tuli Winchesteriltä. Se oli hieno maali. Tein ensimmäisellä puoliajalla nopean vaihdon, koska emme päässeet ulos Jaron prässistä ja Hyyrynen pystyy pitämään Ristolaa paremmin palloa, Rajamäki vielä totesi.

Lisää uutisia