Nyt voit tukea TPS:aa samalla kun pelaat Veikkauksen pelejä!

TPS:sta on tullut VALO:n ja Veikkauksen verkkokumppani. Verkkokumppanuus on yhteistyömuoto, jossa kaikkia Veikkauksen pelejä voi pelata TPS:n kotisivujen kautta ja samalla tukea TPS:n toimintaa – jokainen pelattu pelisi lisää TPS:n palkkiota yhteistyöstä.

TPS:n tukeminen samalla kun pelaat onnistuu helposti, kunhan vain muistat jokaisella kerralla siirtyä Veikkauksen pelisivuille klikkaamalla TPS:n kotisivuilla olevaa Veikkauksen ja VALO:n banneria, jossa lukee ”Tue seuraasi… pelaamalla aina tästä”. Banneri löytyy sekä TPS Juniorijalkapallon nettisivuilta osoitteesta www.tpsjuniorijalkapallo.fi, että FC TPS:n etusivulta. Vaihtoehtoisesti voit vain tallentaa seuraavan linkin selaimesi suosikkeihin ja mennä aina sitä kautta Veikkauksen sivuille pelaamaan: https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=713485.

Pelaaminen onnistuu näppärästi myös mobiilisti. Tallenna vain kännykkääsi ikoniksi tai suosikkeihin seuraava linkki: https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=713485. Kun menet joka kerta pelaamaan tämän linkin kautta, tuet aina samalla myös omaa seuraasi, TPS:aa.

Huomioithan, että Veikkauksen pelien ikäraja on 18 vuotta.

Yhteistyöllä VALO ja Veikkaus haluavat olla mukana seuratoiminnan arjessa edistämässä seuran toimintamahdollisuuksia. Tavoitteena on antaa suomalaisille seuroille mahdollisuus kumppanuuteen, josta on seuralle välitöntä hyötyä ja samalla edistää yhdessä vastuullista pelaamista ja kehittää palveluja urheilun ystäville.

Lisää uutisia