Lohkovoittaja TPS vielä Hakan vieraaksi

Liigacupin 1-lohkon varma voittaja TPS matkustaa alkulohkonsa viimeiseen otteluun keskiviikkona Valkeakoskelle. Haka ja TPS ottavat mittaa toisistaan Valkeakosken Saharan keinonurmella ja ottelu alkaa klo 16.00. Ottelua on mahdollista seurata livenä Koskinet-sivuston kautta osoitteessa: www.koskinet.fi

TPS matkustaa Valkeakoskelle vailla paineita, mutta silti parhaalla mahdollisella miehistöllä. Santeri Mäkinen ja Juho Lehtonen ovat alle 20-vuotiaiden maajoukkueen matkassa Portugalissa ja Dennis Okaru parantelee takareittään vielä IFK-pelin jäljiltä.

– Haluamme tehdä joitain kokeiluja, mutta parhaalla miehistöllä lähdetään matkaan. Vaikka emme pelaa enää alkulohkon sijoituksista, on jokainen kauteen valmistava ottelu meille tärkeä, TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki painottaa.

Rajamäki on oikein tyytyväinen joukkueensa nykytilaan ja antaa erityistunnustusta kaikille uusille pelaajille.

– Kaikki ovat päässet kuvioihin erittäin hyvin mukaan. Kennedy on ollut mukana tammikuun alusta asti ja Dennis on ollut hänelle suurena apuna. He ovat hieman erityyppisiä pelaajia, Kennedy on enemmän sellainen pitkien linjojen juoksija, Rajamäki analysoi.

– Tanskan vahvuudet olivat tiedossa etukäteen ja hän sopii tähän joukkueeseen todella hyvin. Ristola ei olisi ehkä saanut tällaista mahdollisuutta Helsingissä, mutta täällä hän saa vastuuta. Hän on minulle tavallaan kaikkein tutuin pelaaja näistä uusista kavereista. Tiesin tasan tarkkaan millainen pelaaja tänne tulee. Hyyrynen on hieman eri tilanteessa kuin viimeksi Turussa. Perhe on kasvanut ja uutta haastetta tuovat myös jalkapallon ulkopuoliset työt. Mikko on fiksu pelaaja, joka löytää varmasti tasapainon näille asioille, Rajamäki tietää.

Haka-TPS keskiviikkona 14.3. klo 16.00

Lisää uutisia