Liedon Säästöpankki jatkaa FC TPS:n pääyhteistyökumppanina

Liedon Säästöpankki jatkaa FC TPS:n pääyhteistyökumppanina seuraavat kaksi vuotta. Jo kaudet 2011-2012 TPS:n pelipaidan rintaa koristanut Liedon Säästöpankin tunnus nähdään siis jatkossakin tutulla paikallaan – tosin tunnuksen värimaailmaksi on muuttunut paidassa samat mustavalkoiset värit kuin TPS:lla.

– Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme jatkossakin tehdä yhteistyötä toisen merkittävän ja tunnetun varsinaissuomalaisen toimijan kanssa. Liedon Säästöpankki on ollut vahvasti esillä ja aktiivisesti mukanamme viimeiset kaksi vuotta, ja yhteistyömme tulee syvenemään entisestään kahden seuraavan kauden aikana. Teemme parhaamme, että olemme jatkossakin Liedon Säästöpankin luottamuksen arvoisia, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande lupaa.

– Odotamme innolla tulevaa kautta ja yhteistyön jatkumista. FC TPS on pitänyt hienosti Turun seudun lippua ylhäällä ja pystynyt kehittymään urheiluorganisaationa niin huippu-urheilun saralla kuin kasvattajaseuranakin. Pidämme myös tärkeänä heidän juniorityötään ja edustusjoukkueen urheilijoiden toimintaa nuorten urheiluharrastuksen innoittajana ja esikuvana. Haluamme olla mukana luomassa edellytyksiä FC TPS:n toiminnan jatkumiselle ja edelleen kehittymiselle, Liedon Säästöpankin toimitusjohtaja Jussi Hakala kertoo.

Liedon Säästöpankki on itsenäinen säästöpankki, joka on perustettu vuonna 1895 Liedon Nuorisoseuran aloitteesta. Vuosi 2013 on näin pankin 118. toimintavuosi. Pankki toimii 12 konttorin voimin seitsemän kunnan alueella. Konttoreita on Liedossa, Turussa, Kaarinassa, Loimaalla, Naantalissa, Paimiossa ja Raisiossa. Liedon Säästöpankki on Varsinais-Suomen neljänneksi suurin pankki ja Suomen toiseksi suurin Säästöpankki. Liedon Säästöpankki on osa valtakunnallista Säästöpankkiryhmää.

Lisää uutisia