Legendaarinen Vakion SM-kisa on avattu

Pääpalkintona matka Valioliigan otteluun Arsenal-Manchester City

Vakio-SM:ssä on kruunattu mestareita jo vuodesta 1946. Nyt jalkapallotietäjillä on jälleen mahdollisuus pyrkiä kilpailun voittajien harvojen ja valittujen eliittijoukkoon. Kymmenen parasta pääsee myös hyvässä seurassa katsomaan huippuottelua Arsenal-Manchester City.

Kilpailussa veikataan kuuden viikon ajan (kierrokset 42-47) oikeaa vakioriviä 64 sarakkeen järjestelmällä.

Verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä järjestettävä maksuton Vakion SM on myös joukkuelaji. Mukaan kannattaa kerätä vahva tiimi, sillä kustakin ryhmästä tuloksiin lasketaan viiden parhaan pelaajan pisteet. Koska ryhmän kokoa ei ole rajattu, iso joukkue parantaa menestymisen mahdollisuuksia. Vakion SM on oiva tilaisuus haastaa kaveri- ja työpaikkaporukoita tai puulaakivastustajia lahjomattomaan tasonmittaukseen.

Kilpailu käynnistyy kierroksella 42, jonka kohteet pelataan lauantaina 19.10. jolloin se on pelattavissa klo 16:55 saakka.  Vakion SM-kisassa veikataan Englannin Valioliigan ja Mestaruussarjan kohteita. Kisarivin voi samalla kätevästi pelata Veikkauksen nettipalvelussa ja jännittää kisamenestyksen ohella muhkeita voittoja. Viimeinen kisarivi veikataan 23.11.2013.

Lisää uutisia