Laura Wentjärvi jatkaa Palloseurassa

Laura Wentjävi on solminut kauden 2022 kattavan pelaajasopimuksen TPS:n kanssa.

-Viime kausi päättyi jo kesällä leikkaukseen. Kaudessa oli myös paljon hyvää mikä pyritään ottamaan mukaan nyt tulevaan kauteen. Nyt on kuitenkin viime kausi jo käsitelty ja katseet on käännetty vain kohti tulevaa.

Palloseurassa jatkaminen oli Wentjärvelle helppo päätös, mutta pitkän loukkaantumisen takia se vaati paljon oman kehon kuuntelua ja kuntoutusta. 

-Lähinnä päätös jatkamisesta riippui ihan kuntoutuksen onnistumisesta ja etenemisestä. Pääsin vähän ennen joulua takaisin futistreeneihin ja kuormitusta ollaan nostettu asteittain kroppaa kuunnellen. Meillä on treeneissä yleisesti hyvä fiilis ja joukkueen tekeminen on hyvää. Nautin tällä hetkellä kovasti siitä millaista jalkapalloa pyrimme pelaamaan.

Wentjärvi palasi pelikentille Suomen Cupin ottelussa Pallo-Iiroja vastaan, kun hänet vaihdettiin sisään kymmenisen minuuttia ennen ottelun loppua.

-Tuntui kyllä hyvältä päästä taas kentälle.Tammikuu oli hieman rikkonainen ja on vielä paljon tehtävää ennenkun olen täydessä pelikunnossa, mutta sitä kohti ollaan koko ajan menossa. Toivon että saan itseni täyteen pelikuntoon ja pääsisin kentälle nauttimaan pelaamisesta ja sitä kautta voin olla tärkeässä roolissa kentän puolella.

Vaikka Wentjärvi on aloittanut peliuransa Pohjanmaalla, tuli Palloseurasta nopesti tärkeä seura ja kuin toinen perhe.

– Monta vuotta Tepsissä pelanneena voin sanoa että seura on tärkeä ja on hienoa edustaa juuri Tepsiä. Tykkään siitä miten asiat täällä hoidetaan ja pelaajista pidetään huolta. Tämän takia en ihmettele kun sanotaan että Tepsi ei ole vain seura, vaan pikemminkin suuri mustavalkoinen perhe. On hienoa olla osana joukkuetta erityisesti näin juhlavuotena ja toivon että se tuo meille vielä lisää virtaa kauteen!

Lisää uutisia