Julkkistulosveto: Kappe Hämäläinen uskoo TPS:n voittoon

Veikkauksen julkkistulosveto jatkuu myös kaudella 2012. TPS:n jokaisessa Veikkausliigan kotiottelussa on ns. julkkistulosvetäjä, joka on veikannut ottelun lopputulosta. Julkkistulosvedon panos on 20 euroa ja mahdolliset veikkausvoittovarat TPS lahjoittaa Turun yliopistollisen keskussairaalan syöpäosastolle 015, jonka kummeihin TPS:n edustusjoukkue on kuulunut jo lähes 20 vuoden ajan. Huomisessa jo klo 16.00 alkavassa HJK-ottelussa julkkistulosvetäjänä toimii TPS-kasvatti Kasper Hämäläinen.

Hämäläinen siirtyi TPS:sta kaudeksi 2010 ruotsalaiseen Djurgårdeniin, jossa hän pelaa edelleen. Djurgården on tällä hetkellä Allsvenskanissa seitsemäntenä ja tähän mennessä Kappe on viimeistellyt kauden aikana kolme maalia. Hämäläinen on lisäksi tuttuun tapaan Suomen A-maajoukkueen mukana ensi viikolla alkavissa MM-karsinnoissa. Suomi ja Kappe kohtaavat Ranskan 7.9. Olympiastadionilla.

Kappe on paikalla sunnuntaina TPS-HJK -ottelussa ja uskoo näkevänsä tiukan ja vauhtirikkaan pelin.

– Lopputulokseksi veikkaan 1-0. Kyseessä on tiukka kärkikamppailu ja peli on varmasti vauhdikas. Uskon, että TPS onnistuu tekemään sen ratkaisevan maalin aivan lopussa, Kappe pohtii.

Miten Kappen veikkauksen käy? Tule paikan päälle jännittämään TPS-HJK -otteluun Veritas Stadionille huomenna sunnuntaina 2.9. klo 16.00 (huom! poikkeuksellinen alkamisaika)!

https://www.veikkaus.fi/fi/tulosveto

Lisää uutisia