Joukkorahoitusanti päättyy perjantaina – vähimmäistavoite täynnä!

TPS jalkapallo avasi kaikille avoimen joukkorahoitusannin huhtikuun alussa. Sen vähimmäistavoitteena on edelleen kerätä minimissään 300.000 euroa käytettäväksi seuran taustayhtiön taseen vahvistamiseksi sekä maksuvalmiuden parantamiseksi. Yhden yksittäisen osakkeen hinta on ainoastaan 50 euroa. TPS päätti kesäkuussa pidentää joukkorahoitusantiaan 15.7 asti.

TPS jalkapallon joukkorahoitusannin vähimmäistavoite täyttyi perjantai-iltana ja siten anti toteutuu. Sijoituksia voi tehdä vielä perjantaihin klo 23.59 asti. TPS kiittää kaikkia tukijoitaan ja omistajiaan!

Tätä uutista ja sen lukemia ei enää päivitetä.

Vanha uutinen:

TPS:llä ei ole koossa siis vielä joukkorahoitusannin vähimmäistavoitetta. Joukkorahoitusannin onnistuminen edellyttää, että seura saa kokoon annin vähimmäistavoitteen, 300.000 euroa.

– Saimme viimeisellä viikolla toivomamme loppukirin aikaiseksi, mutta tietysti maaliin on edelleen vielä aika lailla matkaa. Seuran pelastaminen on kaiken aa ja oo nyt, ja tämä joukkorahoitusanti on ainutlaatuinen mahdollisuus siihen. Jatkossa tulomme ja menomme on saatava sellaiseen tasapainoon , että tulemme omillamme toimeen, TPS jalkapallon taustayhtiön, FC TPS Turku Oy:n, hallituksen puheenjohtaja Jouko Peräaho painottaa.

– Jokainen pienempikin sijoitus parantaa tilannettamme olennaisesti. Määritimme osakkeen minimiarvon niin alas kuin mahdollista, jotta mukaan tulemisen kynnys laskisi myös mahdollisimman alas. Seura myös demokratisoituu entistä enemmän uusien omistajiensa myötä. TPS jalkapallo on saanut jo tähän mennessä jo yli 900 uutta omistajaa, joten ei jätetä tätä hienoa yhteistä projektiamme urheilutermejä käyttäen, keskeyttämiseen, Peräaho vetoaa.

TPS jalkapallo kiittää kaikkia niitä yksityishenkilöitä ja yhteisöjä, jotka ovat jo lähteneet joukkorahoitusantiin mukaan!

TPS:n avoimeen joukkorahoitusantiin voi osallistua tämän linkin takaa: https://www.invesdor.com/tps

Joukkorahoitusanti päättyy siis perjantaina 15.7.2016 klo 23:59.

Kuva: Tiina Pirilä 
(TPS juhlii voittoa Kokkolassa keltaisissa vieraspaidoissaan. Etualalla TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen.)

 

Lisää uutisia