Ärtsi: Paikallisottelu pelaajille kauden kohokohta

Kauden 2011 ensimmäinen kolmesta Turun paikalliskamppailusta pelataan torstaina 16.6. Kupittaalla klo 18.30. Ensimmäinen derby on TPS:n isännöimä, mutta selkeää ennakkosuosikin viittaa ottelussa kantaa FC Inter.

– Inter lähtee tietenkin ennakkosuosikkina otteluun, mutta me pyrimme omalla pelillämme aiheuttamaan heille ongelmia parhaamme mukaan, TPS-hyökkääjä Mika Ääritalo  toteaa.

– Interillä ei monia heikkouksia ole, mutta me pyrimme hyökkäämään nopeasti vastaan kuten tähänkin asti ja löytämään sitä kautta sopivia reikiä.

Vuosien varrella Ääritalo on onnistunut maalinteossa useasti juuri paikallisotteluissa ja sitä kautta hankkinut lisänimen ”Interin tappaja”.

– No joo, heitä vastaan on tullut pari onnistumista. Toivottavasti tulee myös torstaina, Ärtsi naureskelee.

Paikallisottelut ovat niitä pelejä, jolloin turkulainen futisyleisö kerääntyy sankoin joukoin Veritas stadionin lehtereille. Ottelut rakasta paikalliskilpailijaa vastaan herättävät kuitenkin myös pelaajat aivan erityisesti.

– Kyllähän nämä paikalliskamppailut ovat pelaajille niitä kauden kohokohtia. Niissä on aina loistava tunnelma niin kentällä kuin katsomossa, ja molemmat kannattajaryhmät pistävät tunnetusti parastaan.

Hanki liput Suomen jalkapallopääkaupungin kuumimpaan otteluun hyvissä ajoin ennakkoon Lippupalvelusta, tästä linkistä! Jo yli kolmasosa paikoista on mennyt!

Lisää uutisia