Amanda Aatsinki jatkaa Palloseuran paidassa

Turun Palloseura on solminut kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen Amanda Aatsingin kanssa. 20-vuotias Aatsinki debytoi edustusjoukkueen paidassa kaudella 2018 ja iski ensimmäisen maalinsa seuraavalla kaudella ONS:a vastaan pelatussa ottelussa. Kaudella 2020 Aatsinki ei maaliverkkoja heilutellut, mutta otti silti isoja askelia eteenpäin.

– Viime kaudella tuli vastuuta ja se tuntui tietysti hyvältä, että omaan tekemiseen luotetaan. Vaikka kausi 2020 oli haastava, sain henkilökohtaisella tasolla otettua askelia eteenpäin. Kesken kauden tuli kuitenkin pieni takaisku ja jouduin loukkaantumisen takia sivuun. Toipuminen oli kuitenkin suhteellisen nopeaa ja pääsin vielä pelaamaan, vaikka lähtökohdat olivatkin haastavat. Loukkaantumisen aikana opin arvostamaan enemmän sitä tunnetta, kun on täydessä kunnossa ja pystyy palaamaan.

Aatsinki pystyi pelaamaan kauden neljässä viimeisessä ottelussa ja on nyt ollut täydellä tempolla mukana Palloseuran harjoituksissa. Ensivaikutelmat uuden päävalmentajan alaisuudessa ovat olleet hyviä.

– Omalta osaltani valmistautuminen tulevaan kauteen on alkanut hyvin ja treenien tempo on ollut hyvää. Akustin otteet ovat jättäneet positiivisen kuvan. Ollaan käyty ensimmäisistä treeneistä lähtien läpi sitä, miten joukkue tulee tällä kaudella pelaamaan ja omasta mielestäni selkeä suunnitelma on tärkeää koko joukkueelle. Joukkueen otteiden lisäksi Akusti on antanut palautetta myös ihan henkilökohtaisella tasolla ja juuri se vie myös itseäni eteenpäin.

Päävalmentaja Salonen on Aatsingin sopimuksesta tyytyväinen, sillä hän näkee hyvien otteiden lisäksi myös lisää potentiaalia tulevaa ajatellen. Myös Aatsinki itse on sopimuksestaan tyytyväinen ja odottaa tulevalta kaudelta paljon.

– Kausi Ykkösessä on varmasti erilainen, kuin aiemmat kaudet Kansallisessa Liigassa, mutta näen siinä paljon hyvää ja siksi päätin jäädä Tepsiin. Koin, että tämä on kannaltani paras ratkaisu ja näen Ykkösessä pelaamisen hyvänä mahdollisuutena mennä eteenpäin niin henkilökohtaisella tasolla, kuin joukkueena. Omalta osaltani odotan hyvää kautta ja paljon onnistumisia. Olen valmis ottamaan vastuuta, jos sitä minulle annetaan. En kuitenkaan lähde olettamaan mitään, vaan teen joka päivä kovaa työtä, jotta saan vastuuta tulevissa peleissä.
 

Lisää uutisia