24-vuotias Rähmönen kuuluu jo Tepsin konkariosastoon

Puolustaja Sami Rähmönen alkaa olla joukkueensa sisällä jo melkoinen konkari, vaikka syntymä kirjataan vuodelle 1987. Tällä liukasliikkeisellä laitapuolustajalla kun on vyöllään jo 145 Veikkausliigaottelua. Verkkoja hän on heilutellut neljä kertaa.

– Joukkue on aika nuori, mutta en minäkään nyt niin kovin vanha vielä ole. Taidan kuitenkin kuulua jo niiden kokeneimpien pelaajien joukkoon, Rähmönen ihmettelee itsekin.

Rähmösellä on tuoreessa muistissa erittäin onnistunut Veikkausliigakausi.

– Viime kausi oli itseltä ihan hyvä, mutta toisaalta jäätiin mitaleilta ulos, hän kuittaa.

TPS on uudistunut täksi kaudeksi melko maltillisesti ja sehän sopii kuin nenä päähän myös Rähmöselle. Hän on erittäin tyytyväinen siihen, että Palloseura sai pidettyä riveissään myös Toni Kolehmaisen ja Mika Ääritalon.

– Molemmat on tosi tärkeitä pelaajia meille ja on hienoa, että he jatkavat täällä. Joukkue on muuttunut viime vuosina ehkä liiankin paljon, joten nyt näyttää todellä lupaavalta, hän myöntää.

24-vuotias Rähmönen nostaa HJK:n täysin ylivoimaiseksi mestarisuosikiksi, mutta sen jälkeen on kuulemma tiedossa tasainen rintama. Myös TPS:llä on omat sanansa sanottavanaan.

– HJK on kaikkien papereissa ykkössuosikki, mutta kaikki haluavat myös HJK:n voittaa ja lähteä haastamaan. Sen jälkeen on aika tasaista, mutta meillä on varmasti myös omat mahdollisuutemme. Kunhan joukkue vaan pysyisi terveenä, Rähmönen toivoo.

Lisää uutisia