TPS Suomen Cupin pelit jatkuvat torstaina Lahdessa

TPS kohtaa Suomen Cupin neljännesvälierissä torstaina 21.4. FC Lahden. Veikkausliigasta pudonneen FC Lahden ja hallitsevan cup-mestarin TPS:n välinen ottelu alkaa Lahden Kisapuistossa klo 17.00. TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki muistuttaa, että FC Lahti pystyi pitämään pakkansa erittäin kasassa, vaikka sorjaporras vaihtui astetta alemmas.

– Lahti on aika sama jengi kuin viime kaudellakin. Littiä ei nyt enää ole, mutta muuten joukkue on pysynyt erittäin hyvin kasassa. Maalivahdit ovat samat kuin viime vuonna ja puolustuslinja on hyvää Veikkausliiga-tasoa. Hyökkäyspäässäkin on lähes samat nimet ja joukkue on hankkinut päälle vielä uusia liigapelaajia, Rajamäki muistuttaa.

FC Lahti on todellakin saanut muutaman menetyksen vastapainoksi paljon liigakokemusta omaavia pelaajia, kun Mikko Hauhia, Jukka Sinisalo, Jani Bäckman ja Teemu Turunen pukevat tällä kaudella Mustien Kuhnureiden pelipaidat päälleen. Rajamäki on aivan varma siitä, että jatkopaikasta puolivälieriin nähdään erittäin kiihkeä taistelu.

– Se on varmaa, että kova taistelu tästä on tiedossa. Molemmat haluavat kiihkeästi kahdeksan joukkoon, että tämäkin menestyskortti jää tämän kauden osalta vielä jäljelle. Olemme rakentaneet uutta joukkuettamme talven ja kevään aikana maltilla. Monta pelaajaa lähti ja uusia on tullut tilalle. Uskon, että meillä on jalkeilla jo aika yhtenäinen joukkue. Hallitseva cup-mestari ei voi tavoitella kuin jatkopaikkaa ja tässä tapauksessa Lahdesta, Rajamäki myöntää.

TPS:n vahvuudesta puuttuvat Juho Lähde ja Santeri Mäkinen. Ensimmäinen parantelee peukaloaan ja on suhteellisen pian jo pelikuntoinen, mutta Mäkisen toipuminen polvioperaatiosta kestänee muutaman kuukauden.

Lahti-TPS -otteluparin voittaja kohtaa Suomen Cupin puolivälierissä 28.4. jyväskyläläisen JJK:n.

Lisää uutisia