TPS-kapteeni: "Täydet 100 prosenttia likoon"

25.04.2012 19:53

TPS-kapteeni Toni Kolehmainen lähtee luottavaisin mielin tänään klo 18.30 pelattavaan Suomen Cupin koitokseen KuPS:ia vastaan.

Kuopion Palloseura tarjosi turkulaisille tiukan vastuksen sunnuntaisessa Veikkausliigaottelussa ja hyvävireiset joukkueet ottavat uudestaan yhteen siis tänään Savon Sanomat Areenalla.

- Hyvillä mielin lähden illan cupin peliin. Jatkopaikka on tavoitteemme. Tiukka tasainen vääntö tulee jälleen ja me koetetaan parantaa omaa peliämme, TPS-kapteeni Kolehmainen toteaa Veikkausliigan verkkosivuilla.

Kolehmaisen mukaan KuPS tarjosi kovan vastuksen sunnuntaisessa Veikkausliigapelissä.

- Yllätyin siitä, miten hyvin KuPS pelasi palloa maata pitkin. Ottelussa pelattiin hyvää aktiivista futista ja huomenna meidän pitää pystyä vastaamaan paremmin KuPS:n hyvään peliin. Huomenna pelataan varmasti pykälää kovempaa peliä ja tilanteisiin mennään täysillä. Molemmat haluaa mennä jatkoon ja sellaisessa tilanteessa tahto ratkaisee, Kolehmainen pohtii.

TPS-joukkue on esittänyt kevään otteluissa hyviä otteita. Joukkue voitti Liigacupin ja kukisti HJK:n 3-1 viikko sitten Turussa.

- Me ollaan pelattu hyvin omalla pelitavallamme. Tärkeätä on, että omassa pelisuunnitelmassa pysytään ja että kaikki toteuttavat sitä. Jatkopaikka on nyt tärkeintä ja illan pelissä laitetaan täydet 100 prosenttia likoon, kapteeni lupaa.