TPS-kapteeni: ”Täydet 100 prosenttia likoon”

TPS-kapteeni Toni Kolehmainen lähtee luottavaisin mielin tänään klo 18.30 pelattavaan Suomen Cupin koitokseen KuPS:ia vastaan.

Kuopion Palloseura tarjosi turkulaisille tiukan vastuksen sunnuntaisessa Veikkausliigaottelussa ja hyvävireiset joukkueet ottavat uudestaan yhteen siis tänään Savon Sanomat Areenalla.

– Hyvillä mielin lähden illan cupin peliin. Jatkopaikka on tavoitteemme. Tiukka tasainen vääntö tulee jälleen ja me koetetaan parantaa omaa peliämme, TPS-kapteeni Kolehmainen toteaa Veikkausliigan verkkosivuilla.

Kolehmaisen mukaan KuPS tarjosi kovan vastuksen sunnuntaisessa Veikkausliigapelissä.

– Yllätyin siitä, miten hyvin KuPS pelasi palloa maata pitkin. Ottelussa pelattiin hyvää aktiivista futista ja huomenna meidän pitää pystyä vastaamaan paremmin KuPS:n hyvään peliin. Huomenna pelataan varmasti pykälää kovempaa peliä ja tilanteisiin mennään täysillä. Molemmat haluaa mennä jatkoon ja sellaisessa tilanteessa tahto ratkaisee, Kolehmainen pohtii.

TPS-joukkue on esittänyt kevään otteluissa hyviä otteita. Joukkue voitti Liigacupin ja kukisti HJK:n 3-1 viikko sitten Turussa.

– Me ollaan pelattu hyvin omalla pelitavallamme. Tärkeätä on, että omassa pelisuunnitelmassa pysytään ja että kaikki toteuttavat sitä. Jatkopaikka on nyt tärkeintä ja illan pelissä laitetaan täydet 100 prosenttia likoon, kapteeni lupaa.

Lisää uutisia