TPS ja EOM-jalkapallolehti yhteistyöhön - tilaamalla lehden tuet TPS:n toimintaa

27.02.2017 09:15

TPS ja EOM-jalkapallolehti ovat sopineet laajasta yhteistyöstä, joka yhdistää uuden suomalaisen jalkapallolehden tunnettuuden kasvun ja suomalaisen seuratoiminnan tukemisen. TPS-kannattajat voivat tilata lehden itselleen edulliseen vuosikertahintaan 25 euroa. EOM lahjoittaa jokaisesta tilauksesta TPS jalkapallolle 5 euroa.

– TPS haluaa olla mukana tukemassa kotimaista jalkapallokulttuuria, joten lähdimme erittäin mielellämme yhteistyöhön EOM-jalkapallolehden kanssa. Tilaamalla EOM:n saat iskettyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla: pääset lukemaan mielenkiintoisia juttuja suomifutiksesta sekä tuet samalla TPS:n toimintaa, TPS jalkapallon myyntijohtaja Timo Tuominen iloitsee.

– EOM-jalkapallolehti on omalta osaltaan luomassa uudenlaista jalkapallokulttuuria ja -journalismia, ja samalla haluamme myös olla tukemassa olemassa olevaa lajikulttuuria. Seurat ovat lajikulttuurin selkäranka ja mahdollisuus tehdä yhteistyötä niiden kanssa ympäri Suomen on meille tärkeää. Olemme erityisen iloisia että saamme olla yhteistyössä TPS:n, yhden Suomen tunnetuimman seuran kanssa, kertoo EOM-jalkapallolehden toimitusjohtaja Tero Karinti.

Tilaukset oheisen linkin kautta: http://www.eom.fi/tilaus/tps/