Suomen suosituin tulee edelleen Turusta

TPS jatkaa viime kausien vitoittamalla tiellään ja on edelleen Veikkausliigan suosituin kotiyleisöjoukkue – ainakin tähän mennessä. TPS on kerännyt toistaiseksi korkeimman yleisökeskiarvon, joka kirjataan lukemin 3580. Eniten väkeä on toistaiseksi Turssa vetänyt TPS:n ja JJK:n välinen ottelu, joka houkutteli aurinkoiselle Kupittaalle peräti 5602 silmäparia.

Hallitseva mestarijoukkue HJK puhaltaa kuitenkin aivan niskaan lukemallaan 3448. Myös HJK:n ja samalla koko kauden suurin yleisömäärä syntyi JJK:ta vastaan, kun Helsingin Sonera Stadiumilla saapui peräti 7052 katsojaa.

Muut tulevatkin sitten kaukaa perästä. Kolmas on JJK (2176), neljäs KuPS (1959) ja viides hieman yllättäen IFK Mariehamn (1521). Sitten onkin erittäin tasaista. Tilaston viimeisenä on tällä hetkellä hieman yllättäen sarjajohtaja FC Inter, joka kuitenkin varmasti vielä kohentelee omia asemiaan, sillä tämän hetken keskiarvo on juuri ja juuri tuhannen paremmalla puolella.

TPS:n kaksi seuraavaa kotivastustajaa ovat Haka (12.6.) sekä FC Inter (16.6). Varsinkin kiihkeän paikallispelin odotetaan keräävän ja houkuttelevan taas muhkean määrän yleisöä Veritas Stadionin lehtereille.

Lisää uutisia