Lehtonen maalasi Suomi-paidassa Komia-turnauksessa

Suomi XI nappasi perjantaina Komia-turnauksen toisessa pelissään maukkaan voiton, kun Viron hallitseva mestari FC Flora kaatui maalein 2-0 (2-0).

Suomi XI:n mukana olevasta TPS-nelikosta peräti kolme pelaajaa oli aloituskokoonpanossa: puolustaja Jarkko Hurme, keskikenttäpelaaja Petteri Pennanen sekä hyökkääjä Juho Lehtonen. Lehtonen kiitti avauspaikastaan iskemällä heti ottelun ensimmäisen maalin 17. minuutin kohdalla. Juho pääsi laukomaan pallon Mika Ojalan hyvästä syötöstä lähietäisyydeltä lähes tyhjään maaliin.

Myös Suomen toisessa maalissa osallisena oli TPS-pelaaja. 25. minuutin kohdalla Petteri Pennanen ajoi hyvin 16-alueen sisään ja Flora-puolustaja joutui kaatamaan keskikenttäpelaajan. Tuomitun 11-metrisen ampui varmasti alakulmaan Mika Ojala ja Suomi siirtyi 2-0-johtoon, jotka jäivät myös ottelun loppulukemiksi.

Suomi XI:n urakka Komia-turnauksessa jatkuu sunnuntaina, kun vastaan asettuu ruotsalaisjoukkue Örebro.