KPV-ennakko: "Nimivahva ja suoraviivainen - todella vahva erikoistilanteissa"

05.07.2016 11:09

TPS kohtaa tällä kaudella ensimmäisen kerran Ykkösen kärkijoukkue KPV:n. Sarjan vakuuttavasti aloittanut ja jo lähes karkuun päässyt KPV on kuitenkin yskähdellyt viime kierroksilla ja hävinnyt peräkkäin niin GrIFK:lle kuin Hakallekin.

Myös TPS:llä on ollut viiden ottelun voittoputken jälkeen tavallista haastavampaa, sillä joukkue hävisi KPV:n tavoin kaksi edellistä otteluaan. FF Jaro oli ensin parempi Kaarinassa lukemin 1-4 ja sunnuntaina JJK kuittasi kotikentällään kesäkuun alun TPS-tappionsa 2-0-voitollaan.

KPV:tä rasittaa keskiviikkoisella Turun vierailulla peräti neljän pelaajan pelikiellot. TPS:n murheina ovat puolestaan loukkaantumiset.

TPS TV:n kuvausryhmä jututti maanantaina TPS:n päävalmentaja Mika Laurikaista ja keskikentän pohjalta uuden pelipaikan löytänyttä Jonni Peräahoa tiukan otteluruuhkan tiimellyksessä.

TPS:n ja KPV:n kohtaaminen tihkuu myös perinteitä. Kahdeksankertainen Suomen mestari TPS voitti seurahistoriansa viidennen SM-kultansa vuonna 1968 ja jo seuraavana vuonna oli KPV:n vuoro. Se voitti historiansa ensimmäisen, ja toistaiseksi viimeisen kerran Suomen mestaruuden.

TPS-KPV alkaa Paavo Nurmen Stadionilla keskiviikkona 6.7. poikkeuksellisesti vasta klo 19.30.

Ennakko TPS TV:ssä: http://tpstv.fi/kpv-ennakko-nimivahva-ja-suoraviivainen-todella-vahva-erikoistilanteissa/

TPS TV lähettää KPV-ottelun suorana lähetyksenä KepitTV-palvelun kautta. TPS-KPV-ottelun suoran lähetyksen voi hankkia osoitteesta: http://fctps.kepit.tv/