JJK kuittasi Jyväskylässä Turun rökäletappionsa (kooste)

Jyväskyläläinen JJK kuittasi TPS:lle kesäkuun alussa Turussa kärsimänsä 5-1-tappion voittamalla Harjun Stadionilla sunnuntaina lukemin 2-0. TPS kärsi näin viiden ottelun voittoputken jälkeen nyt jo toisen peräkkäisen tappionsa.

JJK:n avausmaalin iski SJK:sta kasvattajaseuraansa takaisin palannut Aleksis Lehtonen, joka niittasi kotijoukkueen johtomaalin heti toisen puoliajan alkuun. Isäntien 2-0-voiton sinetöi joukkueen kapteeni, kokenut Tommi Kari, 80. minuutin kohdalla.

TPS:n pelaajista JJK:ta vastaan varoitettiin Rasmus Holmaa ja Lucas Gabrielssonia, mutta ne eivät johda pelikieltoihin seuraavaan otteluun.

TPS:n tiukka ottelutahti saa jatkoa jo ensi keskiviikkona, kun sarjajohtaja KPV saapuu Paavo Nurmen Stadionille. Ottelu alkaa 6.7. klo 19.30. Samat joukkueet kohtaavat ensi sunnuntaina heti toistamiseen Kokkolan keskuskentällä.