A- ja B-juniorit jatkoivat hienoja suorituksiaan viikonloppuna

TPS:n A- ja B-juniorit jatkoivat hienoja suorituksiaan lauantaisissa SM-sarjojen otteluissa. Ensimmäisessä ottelussa TPS BSM kaatoi Lahden Reippaan huikein murskalukemin 7-0. Julius Rinnevaara iski ottelussa knallin, Riku Sjöroos latasi kaksi osumaa ja Matias Hilska ja Juuso Salminen onnistuivat myös kummatkin kertaalleen maalinteossa.

– Lyhykäisyydessään olimme lauantaina kauttaaltaan taitavampi joukkue ja jokaisella osa-alueella askeleen, kaksi vastustajaa edellä. Lukemat eivät siis mitenkään mairittele meitä, vaan maaleja olisi voinut tulla enemmänkin. Onnistuimme koko joukkue hienosti. Julius iski hattutempun ja on pelannut muutenkin hyvin. Puolustimme tiiviisti ja Uschanoff torjui Reippaan vähät tilanteet varmasti. Pallollinen pelimme oli myös hyvää ja nopeatempoista, vastuuvalmentaja Tomi Kivikoski jakoi kiitosta joukkueelleen.

TPS BSM jatkaa SM-sarjan piikkipaikalla seitsemän pisteen turvin. B-junioreiden seuraava ottelu on Porissa sunnuntaina 16.9. Tuolloin vastassa on FC Jazz ja ottelu potkaistaan käyntiin klo 15.00.

– Mikäli onnistumme Jazzin voittamaan, niin mestaruus varmistuisi ensi viikonloppuna. Menemme kuitenkin rauhassa peli kerrallaan nämä viimeiset ottelutkin. Myös TPS:n A-junioreilla on ollut hieno kausi ja paljon tsemppiä heille lauantain kärkikamppailuun Jyväskylässä, Kivikoski lähettää terveisensä ASM:lle.

TPS BSM – FC Reipas 7-0 (3-0)
11′ 1-0 Hilska (Gabrielsson)
13′ 2-0 Rinnevaara (Jussila)
33′ 3-0 Sjöroos (Gabrielsson)
53′ 4-0 Sjöroos (Hradecky)
59′ 5-0 Rinnevaara (Jussila)
70′ 6-0 Salminen (Jussila, Puputti)
75′ 7-0 Rinnevaara (Forsman, Laaksonen)

TPS:n avaus: Arnold Uschanoff (mv), Severi Laaksonen, Leevi Puputti, Karl Kaasik, Joonas Madetoja (23′ Salminen), Matej Hradecky, Matias Hilska (C) (65′ Forsman), Lucas Gabrielsson (41′ Peltola), Riku Sjöroos, Julius Rinnevaara, Jani Jussila
Vaihdossa: Juuso Salminen, Janne Forsman, Waltteri Peltola

Myös TPS:n A-juniorit veivät voiton lahtelaisista, halliten ottelua selvästi suurimmaksi osin. Isäntien maalitilin avasi 17. minuutilla Jeremias Kaari, joka sijoitti pallon tarkalla vedolla ohi Reipas-vahdin. Toisella jaksolla laitapakki Ville Starck siirsi TPS:n jo kahden maalin johtoon komealla puskullaan. Viisi minuuttia tästä ja Kaari viimeisteli lukemat vielä 3-0. Kahden maalin mies olikin anasaitusti yksi ottelun hahmoista.

A-juniorit jatkavat voiton myötä sarjan toisella sijalla, vain kahden pisteen päässä JJK:sta. Joukkueet kohtaavatkin seuraavassa ottelussa toisensa Jyväskylässä ja tämä A-poikien SM-sarjan kärkikamppailu pelataan lauantaina 15.9. klo 15.00.

TPS ASM – FC Reipas 3-0 (1-0)