Yleinen infopaketti la 22.8. TPS – FC Inter -otteluun

TPS:n kotipelit jatkuvat ensi viikolla, kun lauantaina 22.8. klo 15.00 Kupittaan Veritas Stadionilla pelataan kauden ensimmäinen Turun derby, TPS – FC Inter. HUOM! Ottelun alkuperäinen ajankohta oli su 23.8. klo 17.00.

Koronaviruspandemian aiheuttaman poikkeustilan vuoksi ottelutapahtumiin pääsevien henkilöiden määrä on turvallisuussyistä rajallinen. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa valtioneuvoston päätöksellä toistaiseksi.

TPS noudattaa ottelutapahtumajärjestelyissään Suomen Palloliiton, Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaisten ohjeita.

Muutokset elokuun ottelutapahtumiin:

– Katsomoita ei ole enää rajattu 500 hengen alueisiin.
– Alueita rajanneiden suoja-alueiden poistuminen tuo myyntiin hieman aiempaa enemmän istumapaikkoja.
– Stadionin 2. kerroksessa liikkuminen on jälleen vapaata, mutta tarpeetonta liikkumista pyydetään välttämään.
– Pääkatsomon fanituotepiste 2. kerroksessa aukeaa.
– Kausikortilla pääsee otteluihin suoraan sisään, mutta pyydämme silti ilmoittautumaan TPS – FC Inter -otteluun, jotta voimme vapauttaa tarvittaessa irtolippuja myyntiin. Lisätiedot kohdassa ”Kausikorttilaiset”.

Poikkeusjärjestelyt heinäkuulta pysyvät edelleen voimassa:

– Ottelutapahtumaan ei saa osallistua, jos on vähäisiäkin hengitystieinfektion oireita.
– Turvaetäisyys (1-2 metriä) muihin kuin oman perheen tai ruokakunnan jäseniin on säilytettävä koko ottelutapahtuman ajan.
– Pyydämme katsojia saapumaan ja poistumaan omaa katsomolohkoa lähimpänä olevasta sisäänkäynnistä (Pääkatsomon A-, B- ja C-lohkot -> Marli Areenan pääty, D-, E- ja F-lohkot -> Blomberginaukion pääty, Olympiakatsomon J-, K- ja L-lohkot -> Blomberginaukion pääty, M-, N- ja O-lohkot -> Marli Areenan pääty, Päätykatsomon P-, Q- ja R-lohkot -> pääkatsomon kulma).
– Hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta on huolehdittava. Käsien desinfiointipisteitä on lisätty koko stadionin alueelle.
– Katsomokapasiteetti on edelleen rajallinen turvaetäisyyksien mahdollistamiseksi.
– VIP-kausikorttilaisten on ilmoittauduttava otteluihin, jotta osaamme varautua tarvittaviin tarjoiluihin.
– Stadionilla ei ole ottelupäivänä lipunmyyntiä.
– TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

Katsomot ja sisäänkäynnit

Katsojakapasiteetti ottelussa on noin 3300 katsojaa (pääkatsomo noin 1500, Olympiakatsomo noin 1000 ja päätykatsomo noin 800).

Saapuminen ja poistuminen omaa katsomolohkoa lähimpänä olevasta sisäänkäynnistä (Pääkatsomon A-, B- ja C-lohkot -> Marli Areenan pääty, D-, E- ja F-lohkot -> Blomberginaukion pääty, Olympiakatsomon J-, K- ja L-lohkot -> Blomberginaukion pääty, M-, N- ja O-lohkot -> Marli Areenan pääty, Päätykatsomon P-, Q- ja R-lohkot -> pääkatsomon kulma). VIP- ja aitioasiakkaat saapuvat otteluun sisään Blomberginaukion päässä sijaitsevat VIP-sisäänkäynnin kautta (hissiaula Veritas Stadionin pääkatsomon kulmassa).

Kausikorttilaiset

Voimassa olevien poikkeusolojen aikana kaikki Veritas Stadionin istumapaikat ovat numeroimattomia, jotta pystymme varmistamaan riittävän turvallisuuden ja tarvittavan sujuvuuden ottelutapahtuman järjestämiseksi.

Kausikorttilaiset pääsevät elokuussa otteluihin sisään pelkällä kausikortilla eli erillistä ottelukohtaista lippua ei tarvita, mutta pyydämme silti ystävällisesti ilmoittautumaan TPS – FC Inter -otteluun, jotta voimme vapauttaa tarvittaessa irtolippuja myyntiin. Ilmoittaudu Turun derbyyn täältä: https://www.lyyti.in/TPS-FCInter-22082020-kausikortit. TPS lähettää kausikorttilaisille sähköpostia vielä myöhemmin.

VIP-kausikorttilaisia pyydämme edelleen ilmoittautumaan otteluihin, jotta osaamme varautua tarvittaviin tarjoiluihin. TPS lähettää sähköpostia VIP-kausikorttilaisille myöhemmin.

Irtolipunmyynti

TPS – FC Inter -ottelun lipunmyynti: https://www.ticketmaster.fi/event/fc-tps-fc-inter-lippuja/271803

Lippuja myynnissä rajallinen määrä ja ne ovat numeroimattomia. Lipunmyynti tapahtuu ainoastaan Ticketmasterin verkkosivujen ja myyntipisteiden sekä TPS:n toimiston kautta. Stadionilla ei ole pelipäivänä lipunmyyntiä.

Lippujen hinnat:

Pääkatsomo/Olympiakatsomo:

Aikuinen 24 € / 22 € / 19 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 19 € / 17 € / 14 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Alle 18-vuotiaat 13 € / 11 € / 8 €* [normaali / S-etu / ennakko*]

Päätykatsomo:

Aikuinen 22 € / 20 € / 17 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Opiskelija/eläkeläinen/työtön 17 € / 15 € / 11 €* [normaali / S-etu / ennakko*]
Alle 18-vuotiaat 11 € / 9 € / 8 €* [normaali / S-etu / ennakko*]

* Ennakkolippujen myynti päättyy ottelua edeltävänä päivänä klo 23.59.

Stadionilla ei ole pelipäivänä poikkeusaikana lipunmyyntiä.

HUOM! Normaalitilanteesta poiketen myös alle 12-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun heinäkuun kotiotteluihin.

HUOM! Suomen Palloliiton suositusten mukaan TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana.

HUOM! Voucherit pyydetään vaihtamaan pääsylippuihin jo hyvissä ajoin, sillä mikäli peli myydään loppuun, pääsylippuja ei ole enää pelipäivänä saatavilla lipunmyynnistä. Ota yhteyttä TPS:n toimistoon: Karjakatu 37, 20520 Turku tai elina.salo[at]tps.fi / 040 514 4069

Yleiset huomiot ja turvallisuusohjeet:

– Älä tule sairaana tai flunssaoireisena otteluun
– Suositeltu 1-2 metrin turvaväli on syytä säilyttää katsomossa ja mahdollisissa jonotustilanteissa esimerkiksi otteluun tullessa ja sieltä poistuttaessa tai WC-tiloihin tai myyntipisteelle jonottaessa
– Saman perheen tai ruokakunnan jäsenet voivat istua vierekkäin
– Otteluun saapuminen on viime kädessä jokaisen katsojan omalla vastuulla
– Kaikki istumapaikat ovat numeroimattomia ja paikat täytetään saapumisjärjestyksessä
– TPS:n lisenssikortilla, Kultamerkki- ja Suomen mestarikorteilla, Palloliiton kultakortilla, UEFA:n PRO -korteilla tai erotuomarikortilla ei pääse katsomaan Veikkausliigaotteluita poikkeustilan aikana
– Myyntipisteillä suositellaan korttimaksamista
– Pandemiatilanteen muuttuminen voi aiheuttaa muutoksia ottelutapahtuman järjestelyihin


Lisätiedot / ottelutapahtumajärjestelyt: va. toimitusjohtaja Janne Kytölä, janne.kytola[at]tps.fi / 040 532 1040

Lisätiedot / liput ja kausikortit: markkinointikoordinaattori Elina Salo, elina.salo[at]tps.fi / 040 514 4069

Lisää uutisia