VeikkausTV:n Futiskierros seuraa koko Veikkausliigakierrosta MM-kisojen aattona

VeikkausTV ja Veikkausliiga toteuttavat yhteistyössä uudenlaisen Futiskierros-nimisen jalkapallolähetyksen keskiviikkona 11. kesäkuuta.

Kaudella 2014 Veikkauksen verkkopalvelu VeikkausTV on esittänyt yhden tai kaksi ottelua jokaiselta Veikkausliigakierrokselta. Juuri ennen jalkapallon MM-kisojen alkua keskiviikkona 11.6. kokeillaan uudenlaista ohjelmatyyppiä. Futiskierros-nimisessä lähetyksessä seurataan yhdellä kertaa koko Veikkausliigakierrosta eli kuutta eri ottelua.

”Radiossa Yle Puheen Jalkapallokierros on suosittu formaatti ja tässä on haettu vähän samanlaista ohjelmatyyppiä liikkuvan kuvan puolella. Nykyään Veikkausliiga kuvaa kaikki ottelut ja kun kaikista otteluista saadaan suoraa kuvaa, on tällainen kokeilukin mahdollinen. Ajatuksena on siis tarjota suurelle yleisölle helposti lähestyttävä futispaketti, jossa voidaan siirtyä tilanteen mukaan aina sinne missä tapahtuu”, kommentoi Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Futiskierroksessa on yksi viidellä kameralla kuvattu pääpeli (RoPS–HJK) jota seurataan suorana lähetyksenä ja muista kierroksen otteluista näytetään tapahtumia sitä mukaa, kun otteluissa tapahtuu jotain poikkeuksellista. Studiossa tapahtumia seuraavat juontaja Janne Vakio ja asiantuntija Juho Rantala, joka työskentelee Hakan päävalmentajana. Sosiaalisessa mediassa keskustelua käydään aihesanalla #futiskierros.

”MM-kisojen aatto on hyvä hetki kokeilla tällaista, kun suomalaisten kiinnostus jalkapalloa kohtaan on valmiiksi korkealla. Jos kokeilu onnistuu ja yleisö ottaa sen omakseen, kukaties jatkamme kehittelyä. Voin myöntää että jännittää”, tunnustaa Timo Marjamaa.

Futiskierros esitetään VeikkausTV:ssä keskiviikkona 11.6. kello 18.00 alkaen. VeikkausTV:n katsominen on maksutonta Veikkauksen rekisteröityneille asiakkaille.

Lisää uutisia