TPS polkaisee Liigakauden käyntiin Valkeakoskella

Maanantaina se vihdoin alkaa! Nimittäin Veikkausliigakausi 2010 TPS:n osalta. Raitapaidat aloittavat tämän kauden Hakan vieraana Valkeakoskella. Isäntäjoukkue Haka on kokenut melkoisen muodonmuutoksen viime kaudesta ja on pelillisesti jonkinasteinen kysymysmerkki. Ovet ovat käyneet melko hanakasti molempiin suuntiin, mutta ne nimekkäimmät tulokkaat ovat puolustaja Toni Kuivasto ja hyökkääjä Jukka Santala.

TPS leirissä ollaan valmiita liiga-avaukseen. Loukkaantuneiden listaa miehittävät vain maalivahti Jukka Lehtovaara ja hyökkääjä Patrik Lomski. Keskikenttäpelaaja Robert Milsomon saapunut jo Turkuun Lontoosta ja on valmiina liiga-avaukseen. TPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki on varsin levollinen ennen liiga-avausta.

-Kaikki mahdollinen ja mahdoton on tehty, että olisimme valmiina ja siihen minä uskon, että olemme valmiina. Talvikauden valmistautuminen on edennyt suunnitelmien mukaan ja pelisysteemiä on iskostettu joukkueelle peli peliltä. Mielestäni olemme täysin valmiita aloittamaan kauden, mutta niin ovat varmasti muutkin, Rajamäki jutusteli.

Päävalmentaja Rajamäki, hyökkääjä Jonatan Johansson sekä kapteeni Jarno Heinikangas ennakoivat liiga-avausta TPS TV:ssä. Toni Kuivasto heittää omat arvionsa Haka-leirin puolesta. Käy katsomassa!

Lisää uutisia