TPS:n kauden 2012 kausikortit myynnissä tarjoushintaan 15.11. saakka!

TPS täyttää ensi vuonna 90 vuotta. Jo siis lähes sadan vuoden ajan TPS on ollut osa turkulaista historiaa ja kaupunkilaisten elämää. TPS:n kausikorttilaisena kirjoitat kanssamme turkulaista historiaa, sillä ostamalla kausikortin et vain hanki omaa vakiopaikkaa TPS:n otteluihin – annat myös oman äärimmäisen tärkeän tukesi seuralle, ja sitä kautta kokonaisvaltaisesti myös turkulaiselle ja suomalaiselle jalkapalloilulle.

TPS:lle on puolestaan tärkeää olla tukesi arvoinen. TPS:n toimintaa on ohjannut jo vuosien ajan Menestyvä Kasvattaja -strategia. TPS:n kauden 2011 miesten liigajoukkueen pelaajista yli puolet onkin seuran oman kasvatustyön tulosta ja pelaajistosta löytyy Suomen lahjakkaimpia nuoria pelaajia. Samalla tavalla TPS:n ensi kauden joukkue tulee olemaan lahjakkaista nuorista pelaajista ja omista kasvateista koostuva.

Kausikorttilaisena annat siis arvokkaan tukesi TPS:n toiminnalle, mutta pääset myös nauttimaan loistavista eduista yhdessä Suomen suosituimmista katsomoista. Kausikorttilaisena
– osallistut omalla panoksellasi seuran tulevaisuuden rakentamiseen
– näet kaikki TPS:n 17 Veikkausliigan kotiottelua omalta vakiopaikaltasi, joka löytyy varmasti 
stadionin parhailta paikoilta
– saat kutsun kausikorttilaisten kahvitilaisuuteen ennen yhtä Veikkausliigan kotiottelua
– on sinulla aina etuosto-oikeus omalle kausikorttipaikallesi mahdollisissa kansainvälisissä 
peleissä
– saat erilaisia etuja, mm. TPS-tuotteisiin

Kausikortit ovat myynnissä tämäniltaisen TPS-FC Inter -ottelun jälkeen päälipunmyynnissä 15 minuutin ajan. Kausikortin voi tilata myös laittamalla viestiä osoitteeseen fc.toimisto@tps.fi tai soittamalla p. 010 820 1922.

Pääkatsomo:
aikuiset 180 € (norm. 200 €)
juniorit (7-16-v.) 90 € (norm. 100 €)
opiskelijat & eläkeläiset 130 € (norm. 150 €)

Olympiakatsomo (L- ja M- lohkot):
aikuiset 130 € (norm. 150 €)
juniorit (7-16-v.) 65 € (norm. 75 €)
opiskelijat & eläkeläiset 90 € (norm. 110 €)

Tarjoushinnat voimassa 15.11. saakka.

Huom! Veritas Stadionin kenttäremontin vuoksi osa kaudesta pelataan todennäköisesti Paavo Nurmi Stadionilla. Kausikorttilaisilla on tällöin myös Paavo Nurmi Stadionilla oma merkitty paikka pääkatsomon parhailta paikoilta (Olympiakatsomon kausikorttilaisilla ensimmäisessä kerroksessa ja pääkatsomon kausikorttilaisilla toisessa kerroksessa).

Lisää uutisia