TPS:n Baasousi ja Palken kisaamaan PNG:n Turun nopein -tittelistä

Ensi tiistaina kisattavien yleisurheilun kansainvälisten Paavo Nurmi Gamesien yhteydessä järjestetään jo perinteeksi muodostunut näytöskilpailu, jossa myös TPS:n edustusjoukkueiden pelaajilla on oma tärkeä roolinsa. Haussa on nimittäin jälleen Turun nopein -titteli. Eli, eri urheilulajien edustajat kilpailevat juoksunopeudesta keskenään. Kilpailumatkana on 60 metriä ja niin naisilla kuin miehilläkin on omat sarjansa.

Turun Nopein -kisa juostaan Paavo Nurmi Gamesien varsinaisena kilpailupäivänä Paavo Nurmi Stadionilla. Kisa käydään siis tiistaina 11.6. klo 17.55 ja 18.00 alkaen. Ensin juoksevat miehet ja sitten naiset. Molempien sarjojen voittajat saavat kunniaa ja kantaa vuoden Turun nopein -titteliä. Lähtöviivalle asettuu molemmissa sarjoissa kahdeksan (8) juoksijaa.

TPS:stä on viime vuosien perinteiden tapaan osallistujat molempiin sarjoihin. TPS:n kilpailijat ovat tällä kertaa Yasmin Baasousi ja Joel Palken.

Tänän keväänä ylioppilaaksi kirjoittanut Yasmin Baasousi nousi TPS:n naisten edustusjoukkueeseen mukaan täksi kaudeksi. 18-vuotias Baasousi debytoi Naisten liigassa 22.4. vierasottelussa Åland Unitedia vastaan. Tämä lupaava hyökkääjä on saanut peliaikaa myös TiPS- ja ONS-otteluissa. Yhteensä Naisten liigaotteluita on kertynyt tällä kaudella siis kolme kappaletta.

Keskikenttäpelaaja Joel Palken pelaa puolestaan TPS:n P17-ikäluokan joukkueessa, jokahan selvitti tiensä päävalmentaja Kim Suomisen johdolla ikäluokkansa SM-sarjaan täksi kaudeksi kahden vuoden tauon jälkeen. Palken pelasi viime helmikuussa TPS:n edustusjoukkueen riveissä harjoitusottelun Jalkapallon Pelaajayhdistyksen sopimuksettomien pelaajien joukkuetta vastaan.

Lisää uutisia