TPS jatkaa tunnelmallisella yläkentällä huomenna VPS:aa vastaan

TPS pelaa lauantaisen TPS-VPS -ottelun vielä Urheilupuiston yläkentällä, sillä Veritas Stadionin nurmi on kaupungin asettamassa käyttökiellossa. Myös liigakausi avattiin viikko sitten aikataulun mukaisesti samaisella kentällä voitokkaasti Honkaa vastaan.

– Kauden aloittaminen aikataulussa oli sillä tavalla tärkeää, että kesällä tulee kuitenkin otteluita tiiviiseen tahtiin, kun ollaan Eurocupissa mukana ja toivottavasti myös Suomen Cupissa, TPS-kapteeni Jarkko Hurme kiittelee.

– Tämän kauden VPS:sta ei vielä oikein ole kuvaa, sillä heiltä siirtyi ensimmäisen kierroksen ottelu, joten siitä ei ole nähty mitään pätkiä. Aikaisemmin Oka Huttusen porukka on ainakin puolustanut kovaa, mutta heillä on erittäin hyviä yksilöitä, joten sen puolesta on tiukka peli tulossa.

TPS:n uusin vahvistus Duarte Tammilehto onnistui maalinteossa heti ensimmäisessä liigaottelussaan raitapaidassa viime lauantaina.

– Tapahtuma oli hieno. Vanha seura vastassa, liiga-avaus, paljon ihmisiä katsomossa ja kannustus mahtavaa. Ja sitten tietysti se yksi maali, jonka joka kausi teen. Toivottavasti maalinteko ei liikaa kasaudu minun harteilleni tai voi olla aika hiljaista, Tammilehto naurahtaa.

Katso Hurmeen ja Tammilehdon ennakkotunnelmat ottelusta kokonaisuudessaan TPS TV:stä,tästä linkistä.

Lisää uutisia