TPS janoaa taas Liigacupin finaaliin keskiviikkona

Jalkapallon Liigacupin voittoa viime vuodelta puolustava TPS on selvittänyt tiensä jälleen neljän parhaan joukkoon. Palloseura kaatoi viime lauantaina Kupittaan kirpakassa pakkasessa FF Jaron lopulta pilkkukisan jälkeen. Varsinainen peliaika päättyi tasan 1-1.

– Jaro-peli olisi pitänyt ratkaista jo varsinaisella peliajalla, paikkoja siihen kyllä oli. Jaro onnistui taktiikassaan ja se ottelu venyi turhan pitkälle, ainoasta TPS-maalista vastannut hyökkääjä Juho Lehtonen myöntää.

TPS:n välierävastustaja JJK eteni myös välieriin pidemmän kaavan kautta, kun suuri ja mahtava HJK joutui jättämään leikin kesken niin ikään pilkkukisan kautta.

– JJK:n vaarallisuus kyllä tiedetään ja lauantaina itse HJK jäi maaleitta. Se kertoo JJK:n iskukyvystä aika paljonkin. Varsinkin puolustuspeli on parantunut viime vuodesta. Ja kun jyväskyläläisten peliä vielä rakentavat entiset TPS-pelaajat, Jamppa Virtanen ja Mikko Manninen, niin heidän kanssa tulee aina kiire. Myös Eero Markkanen kärjessä on vaarallinen ja ulottuva kaveri, Lehtonen tietää.

TPS ja JJK kohtasivat Liigacupin alkulohkovaiheessa jo kaksi kertaa. TPS kaatoi JJK:n ensin Turun Javenture-areenalla 1-0 ja toisti saman tempun Seinäjoella paria viikkoa myöhemmin.

– Varsinkin vieraspeli JJK:ta vastaan oli meiltä hyvä, mutta nyt lähdetään taas nollista liikkeelle. Kyllä näitä harjoituskauden pelejä on aina mukavampi pelata, kun mukana on myös panosta, Lehtonen muistuttaa

Taistelu Suomen talvikauden kuninkuudesta jatkuu siis keskiviikkona 13.3. Turun Javenture-areenalla välieräottelulla TPS – JJK klo 19.00 alkaen, josta vain voittaja jatkaa finaaliin. Tervetuloa!

Lisää uutisia