Tintin ja Litin historiallinen kohtaaminen Veikkausliigassa

TPS kohtaa FC Lahden sunnuntaina Lahdessa Veikkausliigan merkeissä. Lahdessa yleisölle tarjotaan harvinaista herkkua kun A-aajoukkueen ykköstykki FC Lahden Jari Litmasen kohtaa A-maajoukkueen maalitlaston kakkosena olevan Jonatan Johanssonin ensimmäistä kertaa kotimaan liigakentillä.

– Pitäähän nyt Tintti voittaa. Peli on meille tärkeä ja itselle tuo lisäväriä se, että kohtaan tosiaan monivuotisen maajoukkuekaverini ja pelikaverini myös Malmöstä toista kertaa urallani. Ensimmäinen oli ottelussa Liverpool – Charlton Englannissa, Litmanen kertoo Veikkausliigan sivuilla.

– Siitä pelistä fanit saavat varmasti hyvän lähdön hienolle jalkapalloillalle. Mielestäni tarjolla on hyvin mielenkiintoinen jalkapallosunnuntai, hän jatkoi.

FC Lahti on pelannut ajoittain ihan ok futista, mutta pudonnut lähinnä voitottomuuden vuoksi jo sarjajumboksi. Litmasenkin mukaan peli on kulkenut välillä ihan hyvin, mutta voittamisen kynnys on vaan ollut liian korkealla.

– Meillä voisi ja pitäisi olla Lahden kanssa enemmän pisteitä, kun ajattelee asioita pelillisesti. Nyt on aivan selvää, että voittoja pitää tulla. Sunnuntain peli on meille tärkeä, Litmanen kuittaa lopuksi.

Lisää uutisia