RoPS-ennakko: ”Vaatinut työtä, juoksuvoimaa ja systemaattisuutta”

TPS valmistautuu kauden ensimmäiseen todelliseen kotiotteluunsa. Vastaan asettuu huimassa vireessä oleva Rovaniemen Palloseura. TPS avasi viime lauantaina pistetilinsä tämän kauden Veikkausliigassa voittamalla FC Interin lukemin 1-2.

– Pelillisesti se oli aika samaa tasoa kuin kauden edellisissäkin peleissä loppujen lopuksi, en näe siinä niin suurta eroa. Joukkue teki tiukassa paikassa erittäin kovan suorituksen, ja myös tuloksen kautta. Olihan se hyvä ja tasapainoinen suoritus meiltä, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen summaa.

TPS:n lauantainen vastustaja RoPS on jyrännyt Veikkausliigassa voitosta voittoon. Joukkue on voittanut kaikki viisi otteluaan paljon puhuvalla maalierolla 9-0.

– RoPS on hyvä yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta, eikä hyvä alkukausi ihan täydellinen yllätys ole. RoPS on työteliäs ja juoksuvoimainen joukkue ja heidän pelissään on selvä systematiikka, Laurikainen tietää.

TPS pääsee lauantain kamppailuun suhteellisen terveenä.

– Pieniä kolhuja tulee aina ja Rasmus Holma on joutunut jättämään parit viimeiset harjoitukset väliin. Muuten saamme varmasti ihan toimivan rotaatiokokoonpanon jalkeille. On ihanteellinen tilanne lähteä haastamaan sarjakärkeä kauden ensimmäisessä oikeassa kotiottelussa. Odotamme hienoa tapahtumaa lauantaiksi, Laurikainen painottaa.

TPS-puolustaja Juri Kinnunen ravasi Inter-ottelussa lauantaina kentän päästä päähän ollen ottelun parhaita pelaajia. Hän myöntää, että Inter-voitosta saa todella paljon lisäbuustia lauantain RoPS-otteluun.

– Kahdessa ensimmäisessä pelissä vielä vähän arkailtiin, mutta Inter-ottelu vahvisti, että kuulumme Veikkausliigaan. RoPS on erittäin kova joukkue ja hurjassa iskussa, ei sarjataulukko valehtele. On hienoa päästä näistä asetelmista haastamaan sarjakärkeä, Kinnunen tunnelmoi.

Ennakko kokonaisuudessaan TPS TV:ssähttps://tpstv.fi/rops-ennakko-vaatinut-tyota-juoksuvoimaa-systemaattisuutta/

TPS – RoPS potkaistaan käyntiin Veritas Stadionila lauantaina 28.4. klo 17.00.

Lue myös:
TPS:n uudet kannattajatuotteet saapuivat Stadium-myymälöihin
Miro Tenho ja Mika Ääritalo ovat Olkun jälkipelivieraina lauantaina
S-etukortilla lauantaina kaksi lippua yhden hinnalla
Yleinen infopaketti 28.4. pelattavaan TPS-RoPS -Veikkausliigaotteluun

Lisää uutisia