PS Kemi -ennakko: ”Lauantaina on suurten panosten peli”

TPS kohtaa lauantaina 7. heinäkuuta PS Kemin Veritas Stadionilla jo klo 14.00 alkaen. Ottelun panokset ovat todella suuret, sillä molemmat joukkueet haluavat pelata Veikkausliigassa myös kaudella 2019. PS Kemi on tällä hetkellä suoran putoajan paikalla ja TPS on kaksi pistettä sen yläpuolella, liigakarsijan paikalla. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Oulussa 2-2-tasapeliin. TPS:n maaleista vastasivat Onni Valakari ja Oskari Jakonen.

– Lauantaina pelataan suurten panosten peli, totta kai. Oltiin kauden ensimmäisessä pelissä vastustajaa edellä, mutta jouduttiin silti kaksi kertaa takaa-ajoasemiin. Siitä olisi ollut kolme pistettä saatavissa ihan pelillisten ansioiden johdosta, kun ottelun kokonaiskuvaa katsellaan, TPS:n päävalmentaja Mika Laurikainen muistelee.

PS Kemi hävisi keskiviikkona HJK:lle Helsingissä 2-0 ja se on pitänyt Helsingin ja Turun otteluiden välisenä tukikohtanaan Saloa. TPS puolestaan hävisi keskiviikkona Vaasassa VPS:lle samoin 2-0-lukemin.

PS Kemi uutisoi vajaa viikko sitten valmentajavaihdoksesta, kun joukkuetta viimeiset kuusi kautta valmentanut Jari Åhman joutui jättämään pestinsä. Hänen mukanaan vahvuudesta poistui myös kaksi muuta valmentajaa. Jo aiemmin PS Kemistä lähti laitapuolustaja Kosta Manev, joka palasi kotimaahansa Makedoniaan. PS Kemin uudeksi päävalmentajaksi nimitettiin skotlantilainen David Hannah, joka oli ensimmäisen kerran vetovastuussa juuri HJK-ottelussa.

”Rakkaudesta lajiin” on uusi Veikkauksen ja Sanoman tukema jalkapalloaiheinen videosarja, jota tähdittää Veikkausliiga-ikoni Sebastian Sorsa. Hän pelasi Veikkausliigassa vuosina 2004-17 HJK:n ja KuPS:n paidassa yhteensä 296 liigaottelua. Miesten A-maajoukkueessa otteluita kertyi kuusi.

Sorsa on kiertänyt kauden alusta ympäri Suomea tutustuen Veikkausliigaseurojen arkeen. Torstaina 5.7. hän saapui TPS:n vieraaksi. TPS:n osalta Sorsa tutustui seuran viestintään ja hän pääsi myös itse käytännön tason hommiin. Sorsa ennakoi lauantaista TPS-PS Kemi -ottelua yhdessä päävalmentaja Laurikaisen sekä pelaajista Juri Kinnusen ja Elias Ahteen kanssa. TPS:ää koskeva ”Rakkaudesta lajiin” -jakso julkaistaan kokonaisuudessaan elokuussa Veikkauksen verkkosivuilla ja Ruutu.fi:ssä.

Otteluennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ps-kemi-ennakko-lauantaina-suurten-panosten-peli/

TPS-PS Kemi lauantaina 7.7. jo klo 14.00 – tervetuloa!

Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan myös TPS-PS Kemi -ottelua osoitteessa: https://www.ruutu.fi/stream/3258726

Lisää uutisia