ONS-ennakko: ”Isoista panoksista on aina hienoa pelata”

TPS kohtaa Naisten liigan runkosarjan toiseksi viimeisessä ottelussaan oululaisen ONS:n Kaarinan keskuskentällä lauantaina 28.7. klo 14.00 alkaen. Joukkueiden kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen päättyi Oulun Castren keinonurmella 1-1-tasapeliin. TPS tasoitusmaalin viimeisteli Riikka Ketoja.

TPS-ONS-ottelun panokset ovat todella kovat, sillä TPS on tällä hetkellä tiukasti kiinni ylemmän jatkosarjan viimeisessä paikassa 16:lla pisteellään. ONS on kuitenkin vaarallisesti TPS:n kannassa kolme pistettä jäljessä, vieläpä yhden ottelun vähemmän pelanneena. Kaksi ottelua TPS:ää vähemmän pelannut Tampereen Ilves on puolestaan viiden pisteen päässä raitapaidoista. Jännitystä siis riittää päätöskierrokselle asti.

TPS:n neljän viimeisen ottelu saldo on vahva: 2-1-1 ja seitsemän (7) pistettä. Tuohon saldoon mahtuu mestarijoukkue FC Hongan kaataminen Espoossa. Viime viikonloppuna TPS toi Kuopiosta tasapelipisteen Pallokissojen vieraana. TPS hallitsi ottelun kulkua mielin määrin, mutta Pallokissat pääsi tasoittamaan lisäajalla erikoistilanteesta. Lopputulos oli TPS-leirille tietysti iso pettymys.

TPS:ssä kymppipaikalla pelannut Annika Haanpää myöntää, että suurten panosten peliä on aina hienoa lähteä pelaamaan. Hän muistuttaa ONS:n vaarallisuudesta, mutta uskoo tietysti oman joukkueensa tekemiseen lauantaina. Vuoden 1998 ikäluokkaa oleva Haanpää on tykästynyt omaan rooliinsa raitapaitojen keskikentällä ja hän tietää, että Kaarinan keskuskentän luonnonurmi odottaa joukkueita timanttisessa kunnossa.

Ennakko TPS TV:ssä: https://tpstv.fi/ons-ennakko-isoista-panoksista-hienoa-pelata/

TPS-ONS Kaarinan keskuskentällä 28.7. klo 14.00 alkaen – tervetuloa!

Lisää uutisia