Monipuolinen Samuel Mahlamäki vahvistaa TPS:n puolustusta

Turun Palloseura on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen puolustaja Samuel Mahlamäen kanssa. 24-vuotias Mahlamäki pystyy pelaamaan sekä keskuspuolustajana, että puolustuksen laidalla. Mahlamäki siirtyy TPS-paitaan VPS:stä, jota hän edusti Ykkösessä kaudella 2020. Mahlamäellä on sekä Suomen että Kuuban kansalaisuudet, ja hänen sukunimensä pidempi versio on Mahlamäki Camacho.

Mahlamäki on alun perin lahtelaisen FC Kuusysin kasvatteja. Hän on edustanut urallaan myös Käpylän Palloa, torniolaista TP-47:ää, PS Kemiä, kotkalaista KTP:tä sekä AC Kajaania. Hän on pelannut ennen tätä kautta Ykkösen tasolla jo yhteensä 54 ottelua.

– Samuel pelasi viimeksi Vaasassa Ykköstä, joten tämän sarjatason haasteet ovat jo tuttuja kärkipään joukkueessa. Hän tuli meille trialille ja tarttui heti uuteen haasteeseen. Samuel on kunnianhimoinen pelaaja ja hän haluaa mennä urallaan eteenpäin ja uskoo, että nimenomaan TPS:n mukana se on mahdollista. Samuelilla on erinomainen fysiikka ja hän on myös nopea pelaaja. Hänellä on erinomainen vasen jalka ja syötöt lähtevät terävästi ja tarkasti. Samuel pystyy pelaamaan paikkaa kuin paikkaa puolustuksessa ja se tuo meille taas uusia vaihtoehtoja. Hän on ominaisuuksiltaan sellainen pelaaja, jota me tarvitsemme, TPS:n päävalmentaja Jonatan Johansson vahvistaa.

– Olen periksiantamaton, fyysinen ja nopea puolustaja, joka haluaa urallaan eteenpäin. Pystyn pelaamaan puolustuksessa sekä laidalla, että keskellä. Tiesin, että myös Tepsissä on tavoitteet asetettu korkealle. Kaikki on lähtenyt täällä hienosti liikkeelle ja tykkään tehdä töitä tämän valmennuksen alaisuudessa. TPS:llä on jo nyt koossa todella hyvä jengi ja minut toivotettiin ja pääsin helposti kuvioihin sisään. Olen pelannut viime vuosina vähän pienemmillä paikkakunnilla ja Turku nyt isompana kaupunkina tarjoaa enemmän myös muita mahdollisuuksia. Nyt odotellaan, että pelit alkavat ja että saataisiin jossain vaiheessa myös yleisöä mukaan, Mahlamäki toivoo.

Lisää uutisia