Miesten Kolmonen: TPS U23 – Pallo-Iirot 0–1

TPS U23 – Pallo-Iirot 0–1 (0–0)

49 min 0–1 Luis Noel Toomey

TPS U23:n kokoonpano: Lauri Järvinen (mv), Patrik Koski, Erik Holopainen (C), Zegy Abdallah, Alex Johansson (70 min Rody Abdallah), Otto Ohvo (varoitus), Sami Rähmönen, Aapo Boström (59 min Santeri Pohjolainen), Niklas Harittu (varoitus) (81 min Otto Näsi (varoitus)), Onnipekka Pajula, Christian Linna (81 min Eraldo Karelius).

Pelipaikka: Urheilupuiston Yläkenttä, Turku

Erotuomari: Samuli Stenman

Kooste: https://youtu.be/s9ZL3eflv6s

Akatemiavalmentaja Mariano Galeanon kommentit:

”Ottelu oli odotetun kova kamppailu. Kentällä käytiin monia kovia kaksinkamppailuja ja aggressiivisuutta oli otteissa puolin ja toisin. Vastustaja aloitti ottelun paremmin ja hallitsi pelitapahtumia vahvasti ensimmäiset 25 minuuttia. Sen jälkeen me pääsimme peliin mukaan ja taisto tasaantui.

Toisen puoliajan alkuun Pallo-Iirot sai nopean johtomaalin, mutta me emme lannistuneet, vaan jahtasimme tasoitusta. Viimeinen puolituntinen oli meiltä pelillisesti erittäin hyvä. Pidimme palloa hallussamme ja loimme tilanteita, mutta tasoitusmaalia emme tällä kertaa saaneet tehtyä. Vastassa oli sarjan kovin joukkue. Tasapeli olisi mielestäni ollut pelitapahtumiin nähden oikeutettu lopputulos tänään.”

Seuraava ottelu: FC Åland – TPS U23, la 1.10. klo 16.00, Ahvenanmaa.

Lisää uutisia