Marko Rajamäki ja TPS solmivat uuden jatkosopimuksen

Jalkapallon Veikkausliigaan valmistautuva TPS jatkaa tutussa komennossa seuraavat kolme kautta, kun TPS ja päävalmentaja Marko Rajamäki ovat pidentäneet jo olemassa olevaa sopimustaan kahdella vuodella. Tuore jatkosopimus ulottuu nyt kauden 2015 loppuun asti.

– Hän on tehnyt koko sopimuskautensa ajan Menestyvä Kasvattaja –strategiamme mukaista ja tuloksekasta työtä. Uskomme vahvasti siihen, että TPS:n edustusjoukkue jatkaa kehitystään Rajamäen mukana. Koko TPS:n organisaation, yhteistyökumppaneiden ja varmasti myös kannattajien luottamus Rajamäkeä kohtaan on korkealla, FC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Marco Casagrande tietää.

44-vuotias Rajamäki otti oman kasvattajaseuransa päävalmentajan tehtävät vastaan kauden 2009 päätteeksi toimien sitä ennen yhden vuoden edustusjoukkueen kakkosvalmentajana. Rajamäen TPS voitti päävalmentajana Suomen Cupin kaudella 2010. Veikkausliigassa TPS on voittanut Rajamäen koko valmennuskauden aikana kolme kertaa SM-pronssia, vuosina 2009, -10 ja -12.

Menstyksekkään pelaajauransa kauden 2003 päätteeksi lopettanut Rajamäki toimi ennen edustusjoukkueen valmennustehtäviä vuosia TPS:n vanhimman juniori-ikäluokan vastuuvalmentajana. TPS:n A-pojat voittivat hänen johdollaan SM-kultaa vuonna 2008.

Lisää uutisia