Kolehmainen harmitteli hukattuja maalipaikkoja

TPS jäi kovasta yrityksestä huolimatta ilman maaleja Veikkausliigakauden avauksessa Valkeakoskella. Uransa ensimmäisessa Veikkausliigaottelussa keskikentän pohjalla täydet 90 minuuttia uurastaneen Toni Kolehmaisen mukaan kolme pistettä olisivat kuuluneet TPS:lle.

– Aika tyypillinen kauden ensimmäinen ottelu. Kenttä oli aika pehmeä ja molemmilla oli paikkoja. Meillä kyllä oli paremmat maalipaikat, tällä kertaa ei vaan mennyt sisään.

TPS:llä tosiaan oli useampikin paikka varmistaa voitto, mutta useammasta maalipaikasta huolimatta ja Hakan maalivahti Janne Korhosesta johtuen lukemat pysyivät pyöreinä ottelun loppuun asti.

Kolehmaisen vierellä pelasi nopeasti avauskokoonpanon paikan ottanut Fulham-laina Robert Milsom. Kole antoi täyden tunnustuksen keskikenttätoverilleen.

– Kyllä huomaa että jätkä tulee Valioliigasta. Hyvä peluri ja hyvät syötöt, pelimies, kuittasi Kolehmainen ja päävalmentaja Marko Rajamäki oli samoilla linjoilla:

– Milsom oli ihan ok, varsinkin toisella puoliajalla. Ensimmäisellä hän ei saanut niin paljon palloja, vaikka olikin melkein koko ajan pelattavana. Toisella puoliajalla sitten hän nosti tasoaan ja pelasi paremmin, taisi siinä vähän itseluottamuskin nousta. Ja ehtihän Rob keskikentän pohjalta boxiinkin hyvään maalipaikkaankin, muistutti Rapa ottelun lehdistötilaisuudessa.

Lisää uutisia